Az abszolút offmeta: Hakkar Control Paladin paklibemutató

A 19340 dustba kerülő összeállítás ugyan nem számít metának, mégis jól szórakozhatunk vele. 

Attól függetlenül, hogy a Rise of Shadows csupán egy hónapja jelent meg, máris vannak olyan paklik és archetípusok, amik dominálják a Hearthstone ladderét. A jelenség miatt egyre kevesebb meglepetés érhet minket a ladderen és a kiegészítő utáni izgalmas időszakot szépen felváltja a megszokott húsdaráló, ami elől maximum az offmeta paklik nyújtanak némi menekvést. Éppen ezért rendszeresen szoktuk nektek egyedi paklikat ajánlani, ott volt például Fibonacci BIG Warriorja is, ami jó kezekben lazán megállja a helyét akár High Legendben is. 

Most újfent egy offmeta paklit szeretnénk bemutatni nektek, ami inkább a szórakozásra, sem mint a ladderen való haladásra alkalmas. Az alábbiakban látható Hakkar Control Heal Paladin ráadásul szédületes, 19340 dustba kerül, szóval csak olyanok próbálkozzanak vele, akiknek minden összetevőjük megvan. Vágjunk is bele!

Hakkar Paladin

Kód: AAECAZ8FDNACswPQ9ALr9wL9+wKggAO9hgPOhwOWigO9mQPNmwOGnQMJ3APPBqf3AoT8As+GA+yGA9KKA4qaA7SbAwA=

Alapvetően a pakli a Heal szinergiákra épül és a korai körökben nem sok mindenre képes, max hárítani az érkező fenyegetéseket a Hero Power nyomogatásával generált Silver Hand Recruitokkal, a Consecrationnel vagy a Truesilver Championnal. A buli igazán 5 manán kezdődik, ahol kirakhatjuk High Priest Thekalt, hogy életerőnket armorrá konvertálja, a lapot pedig a Baleful Bankerrel lemásolhatjuk, hogy visszakeverjük a paklinkba. Ezt követően igyekeznünk kell felgyógyítani az életerőnket mondjuk a Flash of Light, a Crystalsmith Kangor, vagy a Zilliax segítségével és ha elértük a 10 egységnyit, akkor jöhet a Zandalari Templar, ami így 4 manáért 8/8 tauntként kerülhet ki a pástra.

A pakli egyik nagy trükkje továbbá a Lightforged Blessing, amit ha sikerül rátennünk a Baron Geddonra, akkor a lény körvégén kiosztott sebzését megkapjuk gyógyításként, akárcsak a Mage Frost Lich Jaina összeállításaiban. Érdemes még kiemelni Barista Lynchent is, mint titkos fegyvert, ami a páston lévő Battlecry lényeinket, mint mondjuk Thekal és a Banker, vagy akár Nozari lemásolja és a kezünkbe adja, így többször is ki tudjuk azokat játszani. Ha eljutunk egyébként a végjátékig, akkor jöhet Hakkar és az ő Corrupted Blood lapjai, ami alól mi lazán mentesülhetünk Prince Liam és az 1 manás kártyákat Legendaryvá változtató képessége segítségével. Mint a legtöbb Control pakliban, itt is helyet kapott Elysiana, amit szintén érdemes lehet lemásolni a Bankerrel vagy Lynchennel, hogy a végtelenségig tudjunk játszani. 

Összességében ez a pakli tényleg csak arra jó, hogy kieresszük picit a gőzt a ranked monoton darálója után. Ha nincsenek meg a lapok, ne álljatok neki lecraftolni, inkább kísérletezgessetek más kártyákkal, hiszen itt a lényeg a szórakozáson van. 

Ti szoktatok egyébként kísérletezni egyedi paklikkal? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!