Pasha visszatért és a következő lengyel CS generációt neveli

Pasha visszatért és a következő lengyel CS generációt neveli

Tizenéves fiatalok élén tért vissza a versenyzéshez a lengyel veterán.

Több, mint 10 évnyi barátság és munka köti össze a legendás Virtus.pro két veterán játékosát, Filip "NEO" Kubski-t és Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski-t, ezért is volt szép gesztus NEO-tól, hogy a napokban felhívta pasha-t, hogy elmondja lehetőséget kap a visszatérésre. Meg is történt a hivatalos bejelentés, NEO immár a FaZe Clan színeiben játszik és az irányítást is átvette NiKo-tól.

Mindketten idén februárban hagyták el a Virtus.pro süllyedő hajóját, de persze pasha-val hetente többször is találkozhattunk, hiszen rendszeresen streamelt az utóbbi hónapok alatt. Most viszont újra háttérbe szorul majd a Twitch pasha életében, hiszen egyfajta tanítóként egy új csapattal tért vissza. A lengyel veteránnak egyébként is sokat köszönhet  a mai CS:GO és gyakorlatilag minden játékoshoz volt egy bátorító szava az évek alatt.
Ezúttal saját hazájának, Lengyelországnak a közösségét veszi a hátára és a Youngsters nevű, 18-20 évesekből álló csapatot fogja erősíteni. Nemzetközi vizeken még ismeretlen a jedqr-Goofy-tudsoN-Czapel négyes, de aki kicsit is belenézett a lengyel CS-be, az azért már találkozhatott a srácokkal. akár a PRIDE akár az x-kom csapatokban. A lengyel CS azonban sosem volt olyan fejlett és olyan reményekkel teli, mint mondjuk a svéd vagy a francia, így igazán kitörnie nem sikerült ezeknek a játékosoknak.

Goofy-val a V4-en is találkozhattatok

Majd talán most pasha vezetésével, aki 31 évesen sem adja fel és eltökélt célja, hogy egy magasabb szintre emelje a lengyel CS-t. A csapat már le is játszotta első közös, hivatalos mérkőzéseit amelyen először kikaptak az Epsilon, majd a Vega Squadron ötösétől. Rengeteg idő és még inkább gyakorlás kell még a csapat számára, de az, hogy a második közös meccsükön pályát tudtak hozni a Majorökön már többször is bizonyított Vega Squadron ellen, sőt a győzelem sem múlt sokon a lengyeleknek, az mindenképpen biztató. Meglátjuk mire lesz képes a veterán által vezetett fiatal gárda, szerintem rengetegen örülnénk neki, ha pasha újra a legjobbak között játszana, ráadásul egy számára hazai csapattal.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!