Indulás Dalaranba! - Tegnap megérkezett a 14.2-es frissítés

Indulás Dalaranba! - Tegnap megérkezett a 14.2-es frissítés

Itt az ideje felkapni a kardokat, felvenni a páncélokat és persze zsebre vágni a kártyáinkat. A gonoszok már úton vannak.

A Rise of Shadows alig több, mint egy hónapja érkezett meg a játékba és most elértünk oda, hogy végre a Single Player tartalom is elérhető benne. Itt az idő, hogy felfedezzük pontosan mit is takar majd a Dalaran Heist. Ami biztos, hogy minden régi játékosnak lesz egy kis retró érzése, hiszen itt ismét szárnyak vagy epizódok lesznek, ahol egyre erősebb szörnyetegek és persze bossok lesznek. Az első kört a Blizzard állja, viszont a többiért 700 aranyat kell kicsengetnünk. Node ugorjunk is bele, lássuk mit is takar az új PVE.

Az első és legfontosabb, hogy az egész csak holnaptól lesz elérhető. Az egy dolog, hogy a patch már tegnap bekerült a játékba, de ettől függetlenül csak csütörtöktől vagyis Május 16-tól indulhatunk neki a kalandnak. 

Az persze lehet, hogy a rendszer emlékeztet a régi Adventure kiegészítőkre, viszont az alap mégis az új dolgokra hajaz. A legfontosabb, hogy nem mi állítjuk össze a paklinkat. Mindegy egyes kör előtt választanunk kell egy hőst és végig kell verekednünk magunkat az ellenfelek garmadáján. Minden legyőzött gonosz utána kapunk pár kártyát, ami onnantól a mi paklinkat erősíti. Azonban, ha a hősünk elbukik, akkor ismét az elejéről kell kezdenünk a dolgokat. A készítők azt ígérik, hogy az új PVE olyan érdekes lesz, hogy nagyon sokszor nekiülünk majd végigtolni, node lássuk pontosan miért is:

  • Extra hősképességek: Az egy dolog, hogy a védelem oldalán kilenc hőst irányíthatunk, de ezen kívül bizonyos feltételek után új, egyedi hősképességeket és kártyákat oldhatunk fel, amik megkönnyítik majd a dolgunkat a harcban. Illetve, ha sikerül letolni a Normal módot, akkor még két új hőst is kipróbálhatunk majd.
  • Több fejezet: A kaland ezen a héten kezdődik, hiszen megnyílik a Dalaran Bank és a The Violet Hold epizód, amit a következő hetekben még három követ majd. Ez azt jelenti, hogy 1 hónapon keresztül, minden héten kapunk valami újdonságot. 
  • Akár barátokkal is találkozhatunk: Ebben a játékmódban egy teljesen új paklit építünk azon lapokból, amit az ellenfelek leverése után ajánl fel a játék. De a korábbi játékmódokkal szembe, itt néha találkozhatunk a fogadóssal, akinek a segítségével változtathatunk a decken, amit használunk.
  • Itt az ideje az őrületnek: A kalandok előtt választhatunk majd egy olyan lehetőséget, hogy az egészet Anomaly módban toljuk végig. Ez annyit jelent, hogy a végigjátszás során random szabályokat kapunk. Lehet, hogy ettől könnyebb lesz a dolgunk, de az is lehet, hogy sokkal nehezebb. Az tuti, hogy minden a feje tetejére áll.
  • Heroic Mode: Ha pedig úgy érzitek, hogy a kihívás már nem elég, akkor itt az ideje a Heroic módnak. A veteránok talán még emlékeznek arra, hogy ez a játékmód egyáltalán nem fair. A különböző ellenfelek a legtöbb esetben iszonyatosan erősek és sokszor még csalnak is. Viszont a legyőzésük bűnős elégtételt jelent.

A lényeg, mi is a jutalom?

Az már tuti, hogy a Dalaran Heist első fejezete ingyen lesz, mindenki kinyithatja. Viszont utána a következő epizódok már 700 aranyat kóstálnak majd. Ezért a mennyiségért, minden befejezett szárny utána kapunk három csomag Rise of Shadows paklit. Amint megvan az összes fejezet, akkor megkapjuk az arany Zayle, Shadow Cloak kártyát, ami örökre a gyűjteményünkbe kerül. Ezen kívül mind a Normal, mind pedig a Heroic végigjátszás után kapunk egy kártya hátlapot. Persze a kalandokat nem csak aranyból, hanem bizony rendes pénzért is feloldhatjuk. Ha az egészet megvesszük egybe, akkor 19.99 dollárt kell kicsengetni, viszont darabonként már 6.99 dollárt kóstál majd az egész. 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!