Komoly kárpótlást kaptak a Hybrid és Blackheart buggal találkozó játékosok

Komoly kárpótlást kaptak a Hybrid és Blackheart buggal találkozó játékosok

Sokak egyszerűen nem tudták megcsinálni a küldetést, ha pedig te is köztük vagy, akkor két jutalom üti a markodat.

A 9. szezon kezdetén egy bug csúnyán elrontotta azok játékát, akik végtelen nyugalommal még mostanra hagyták meg a Blackheart és Hybrid kihívásokat az előző szezonból. Az Epic-től nem áll messze az ajándékozás, így a bug megérkezésekor egyből értesítettek mindenkit, hogy nyugodjunk meg, kompenzálni fognak érte, ha minket is érintett a probléma.

Ez leginkább csak azon játékosokat érintette, akik rögtön a szezon megérkezése után beléptek a játékba, hiszen a délután folyamán már sikerült kijavítani, csakhogy visszamenőlegesen nem tudtak megoldani a problémát. Éppen ezért rögtön beharangozták a kompenzálást, amit tegnap és ma meg is kaptak a játékosok.

Sajnos hivatalosan nem árulták el, hogy mit kapnak az érintettek, de a játékosok a belépés után azt láthatták, hogy az összes XP-vel kapcsolatos Fortbyte-ot megszerezték, ami mellett a Battle Pass-en is kaptak plusz egy stage-et. Előbbi a kellemetlenségekért járó bónusz takarja, míg utóbbi magát a kompenzálást.Ha tehát ma azt vetted észre, hogy az összes XP-vel megszerezhető Fortbyte-ot megkaptad, akkor te is érintett voltál a hibával kapcsolatban és megtarthatod az ajándékot.

Az eddig megjelent és jövőben érkező Fortbyte-okat egyébként itt találjátok:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!