Hirdetés

Honvéd edzői tippek: Sokat tanulhatunk Vertigo-ról és egy Ryze ulti trükköt is elsajátíthatunk!

De ez még csak a jéghegy csúcsa, egyre sokrétűbb és minden információra kiterjedő anyagok készülnek az Akadémia műhelyében. A CS:GO, LoL, Fortnite, PUBG és FIFA fanoknak érdemes követniük ezt a csatornát. 

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

A fegyverek kilengése más és más minden játékban, és talán kevesen tudják, de a PUBG-be bizony nem mindegy, hogy milyen testhelyzetben durrogtatunk. Kodiak bemutatja, milyen lesz a szórása a puskáknak, pláne amelyiknek támasztó lába is van. Aztán CS:GO-ban Vertigo B foglalásába avat be minden tanulnivágyót, sőt ráadásként egy Nuke A molotovot is szemléltet bónuszként ezen a héten.

A Legion Lecke extrában egy komplett Pro Clubs meccset megnézhettek a DIGI Sport Honvéd és a Nice Gaming csapatai között. SzabyG az egyszer egyes box trükkös támadását hozta el nektek, amivel könnyen kicsalogathatjuk az ellenfelet a házikójából. Frather a LoL-ban egy Ryze ulti trükkel lepett meg titeket, Csete edző úr pedig a FIFA19-ben elmagyarázza melyik két csatáros rendszer működhet igazán.

Bővebb információt a videókban találtok:

Legion Lecke #85

Legion Lecke #86

Legion Lecke #87

Legion Lecke #88

Legion Lecke #89

Legion Lecke #90

Legion Lecke #91

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?