4500 forint helyett ingyen húzhatjátok be a platformjátékot!

4500 forint helyett ingyen húzhatjátok be a platformjátékot!

Egy különleges platformerre csaphattok le teljesen ingyen!

Elkényeztetnek minket mostanában az online játékboltok és kiadók, ugyanis az Ubisoft hatalmas akciójában a Steepet tölthetjük le UPlay-re teljesen ingyen. Nem csak a Ubisoft tett ki magáért, hanem az Epic Games is, akik elindították a Mega Sale elnevezésű hatalmas vásárukat, ami keretében minden 14,99 euró feletti játékból 10 eurót levon az áruház, vagyis a népszerű World War Z-t nagyjából 1700 forintért már bezsebelhetjük. A Humble Bundle sem akart kimaradni a jóból, ingyen kínálják mindenkinek a Guacamelee! Super Turbo Championship Editiont limitált ideig!

 

Egészen vasárnap 19:00 óráig lehet bezsebelni a játékot a Humble Bundle oldalán, mindössze annyit kell cserében tennünk, hogy feliratkozunk a hírlevélre. A Guacamelee! játékok a jobb platformerek közé tartoznak, amikkel kiválóan el lehet szórakozni. A rajzfilmes grafika, az őrült poénok és a pörgős játékmenet garantáltan odaszegez a székbe. Ha valakinek meghozta a kedvét az ingyenes Guacamelee! Super Turbo Championship Edition, akkor érdemes szétnézni a Humble Store áruházban is, ahol a Guacamelee! második részét vásárolhatjátok meg kedvezményesen.

Irány a Humble Bundle oldala és húzzátok be a platformert még most!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.