Öt idei film, amivel közös eventet tervezhet a Fortnite

Öt idei film, amivel közös eventet tervezhet a Fortnite

Az Avengers után már a John Wick trilógia legújabb része miatt is érkezett event, ha lesz következő, vajon mi lesz az?

A negyedik szezon táján azt hihettük, hogy a Marvellel közös Fortnite projekt csak egyszeri alkalom lesz, de azóta az Avengers záróepizódja és legutóbb a John Wick trilógia harmadik része alkalmából is külön event született. Egyre inkább úgy tűnik, hogy az Epic szeretne nyitni a popkultúra felé és ez nem csak a filmet reklámozza egy fiatal korosztálynak, de a Fortnite is nagyobb népszerűségre tesz szert, hisz az elmúlt napokban, még a csapból is John Wick folyt.

2019 lassan féltávhoz ér, de idén még rengeteg olyan film vagy éppen sorozat folytatás érkezik, amit milliók várnak. Ezen alkalomból átnéztük azt, hogy egészen december végéig milyen filmek érkeznek a mozikba, ebből pedig kiválasztottunk ötöt, amiből akár eventet is csinálhat az Epic. A lista szinte a végtelenségig bővíthető és persze nem volt könnyű dolgunk eldönteni, hisz a könnyednek mondható Bosszúállók után, hirtelen az egyik legkeményebb akció széria is bekerült a Fortnite-ba, így nem lepődnénk meg, ha következőleg akár egy horrorfilmmel működne együtt az Epic.

Man in Black International

Június 14-én érkezik a kultikusnak mondható Man in Black következő része, sajnos se Will Smith, se Tommy Lee Jones nem lesz benne a filmben, de helyette két olyan színész is játszik majd a filmben, akiket már az Avengers-ből a fejlesztők is ismerhetnek (Chris Hemsworth és Tessa Thompson). Könnyen előfordulhat, hogy a film közel sem ér el akkora sikert, mint az Avengers vagy éppen a John Wick, így lehet az Epic-nek sem lesz olyan csábító, a történet és a kultusz miatt viszont könnyen a játékban találhatja magát egy-két fekete ruhás ügynök.

Child's Play

Meg is érkeztünk az emlegetett horrorhoz, ami vitathatóan az egyik leghíresebb modern horrortörténet a világon. Chucky nevét és az ijesztő babát már valószínűleg mindenki ismeri, ezért ismét remek lehetőség lehet a fejlesztők számára. A karakterből viszont nem lenne könnyű skint vagy éppen LTM-et csinálni, így lehet, hogy ezt inkább lepasszolná az Epic.

Toy Story 4

A fent említett két film Fortnite-os változatára azért mi is vajmi kevés esélyt látunk, de a Toy Story 4 telitalálat lehet az Epic számára. A június 24-én érkező Disney film nem csak a fiataloknak, de a 90-es években született játékosoknak is tökéletes lehet. Eventet és skineket ugyancsak gyerekjáték lenne készíteni, emellett a Disney egy olyan cégnek tűnik, akik szívesen vágnának bele egy hasonló projektbe.

Joker

Marvel után simán jöhet a DC is nem? Sajnos a szerződések miatt könnyen lehet, hogy nem igazán, de láthatóan a Fortnite-tól nem áll messze a szuperhősök univerzuma, Joker pedig a világ egyik, ha nem a legjobb főgonosza. A legújabb DC film csak rá koncentrál majd, Joaquin Phoenix pedig szinte garantáltan remekül személyesíti majd meg az őrült bűnözőt.

Star Wars: The Rise of Skywalker

Végül, de nem utolsó sorban pedig a karácsony előtt megjelenő, minden bizonnyal utolsó Star Wars rész is tökéletes alkalom lehet az Epic számára. Mivel ugyancsak Disney filmről beszélünk, így eléggé kiszámíthatatlan, hogy tényleg bekerülhet-e, de nem hazudunk, ha azt mondjuk, hogy a világ legismertebb film széria remekül mutatna a Fortnite-ban. Fénykardokkal ellátott LTM, Jedi skinek és egy világraszóló reklám. Könnyen lehet, hogy ez még a Thanos-os eventeknél is nagyobbat durranna.

Szerintetek melyik film mutatna jól a Fortnite-ban?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!