Marad a tiltás, a VB hatodik hetén sem használhatnak járműveket a profik

Ezt pedig lehet nem is bánják annyira.

A járművek szerepe mindig is triviális probléma volt a profik számára. Néhol több, néhol pedig kevesebb utazási alkalmatosság volt a játékban, de szinte minden késői szezonra jutott egy, ami felborította a megszokott rendet. A hetedikben ezt a repülő jelentette, míg a nyolcadikban a Baller.

Szerencsére mindkettőt szétnerfelték, sőt a repülőt ki is vették egy szezon után. Ha viszont ez még nem lenne elég, akkor a Fortnite történelmében a rengeteg bug is megkeserítette a játékosok és a fejlesztők életét is, ami végül odáig fajult az előző héten, hogy minden egyes járművet kivettek a VB ötödik hetének összecsapásaiból. Úgy néz ki, hogy a hiba makacsabb, mint azt gondolták és a hatodik héten sem használhatnak majd egy járművet sem a kvalifikálni kívánó játékosok.

A hiba lényege az, hogy a járműbe való beszállás után egyszerűen nem tudunk távozni belőle. A bug tényleg ritka, de egy VB meccsen megengedhetetlen, hogy bárki emiatt essen el egy hatalmas pénzösszegtől vagy éppen a továbbjutástól. A járművek kivétele miatt egyébként az előző hét eléggé kaotikussá vált, de a profik szerint sokkal jobban futott a játék még úgy is, hogy körülbelül mindenki kétszer annyit épített a Ballerek hiánya miatt. Az Epic-től ez a húzás egyértelműen egy lépés a jobb e-sport élmény felé, hisz nem a nézők szórakozását helyezték ezúttal a középpontba, hanem a verseny minőségét és a játékosok érzéseit. Kíváncsian várjuk, hogy végül mikor sikerül kijavítani a hibát, de ameddig nincs minden rendben, addig járművek nélkül kell játszaniuk a legjobbaknak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!