The Dalaran Heist: első benyomások, nyereményjáték és az összes Heroic Boss és Hero Power

Megérkezett a Dalaran Heist, a legújabb szóló kaland. Mutatjuk a legfontosabb információkat és egy különleges nyereményjátékot!

Tegnap este végre megérkezett a The Dalaran Heist, a Hearthstone legújabb Solo Adventure-e. Összegyűjtöttük az első órák tapasztalatait, az összes Heroic Boss-t és Hero Powert, sőt még egy nyereményjátékra is felhívjuk a figyelmetek. Vágjunk is bele!

Két szárnyat lehet egyelőre játszani, a The Dalaran Bankot és a The Violet Holdot. Az elsőt mindenki teljesen ingyen megkapta, amíg a másodikért már 700 játékon belüli arannyal, vagy 6,99 dollárral kell fizetni. Az egész Adventure-t is meg lehet vásárolni valódi pénzből, cserében azonnal játszhattok Zayle-lel. A maradék három winget a következő három hétben oldja fel a játék, minden héten egyet.

Az újrajátszhatósági faktor elképesztően magas, mivel a 9 különböző hőshöz összesen 27 hősképesség tartozik, továbbá különleges Twistekkel is csavar egyet a játék a kalandokon. Jelenleg két Twist érhető el, de később még többel találkozhattok, ahogy halad előre a Heist. A Dalaran Bankhoz a Coin-Filled Coffers-t készítették a fejlesztők, ami plusz kihívást jelent. Az ellenfél oldalára spawnolnak 0/3-as ládák, amiket ha feltör a játékos, vagy a gép által irányított ellenfél, akkor mindkét fél 2 Coinnal gazdagodik. A Violet Hold speciális mechanikája teljesen eltérő. Az Imprisoned Minions véletlenszerű bebörtönzött lényeket helyez a boardra amik kiszabadulnak, ha a körök száma eléri a lény mana költségét.

Az egyedi élményt Normal és Heroic módban is érdemes megtapasztalni, ugyanis különleges hátlapokkal jutalmaz a játék, ha leütöttétek az utolsó ellenséges hőst. De mik is ezek a Heroic Boss-ok és mit tudnak a fejlesztett Hero Powerek?

Összesen 75 (!) Heroic Boss van, érdemes végigpörgetni az összeset, ehhez elég csak Aki the Brilliant képére bökni, mivel olyan legendás alakok is feltűnnek, mint P.O.G.O, az ugrálód veszedelem, vagy Moragg, akivel nem érdemes felvenni a szemkontaktust. 

Az egyedi élmény és jutalmak valószínű megérik az árukat, mivel talán a legjobb egyjátékost kaptuk a játéktól. A Normal mód többnyire nem jelent túl nagy kihívást, azon kívül, hogy számos bug került be a Dalaran Heistbe, amit jó lenne, ha minél hamarabb kijavítana a Blizzard, mert rontják a játékosélményt. (Az olyan "feature-öktől" érdemes eltekinteni, hogy a Normal módban elért előrehaladás teljesen eltűnik a Heroic módból, vagyis kezdhettek minden mini-questet újra az elejéről.) A Heroic run azonban már tényleg nem könnyű, azonban a jutalom, az egyedi megszerezhető hátlap ott lebeghet végig a szemetek előtt.

Végül jöjjön a beígért nyereményjáték. A Hearthpwn felajánl tíz kódot, amikkel azonnal kioldhatjátok az összes szárnyat. A játék május 21-ig tart, és mindössze néhány kattintás az egész, hogy bekerüljetek a kalapba, amiből kihúzzák a tíz nyertest.

Nektek milyenek az első benyomásaitok a Dalaran Heistről?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Galéria

Kövess Minket!