Apxvoid óriásai: Giant Cyclone Mage paklibemutató

Apxvoid óriásai: Giant Cyclone Mage paklibemutató

A profi játékos paklija nem csak szórakoztató, de rendkívül hatékony is. 

A Hearthstone statisztikákkal foglalkozó Vicious Syndicate legutóbbi metajelentése alapján a Rogue ámokfutása kezd megtorpanni és a Tier listák sem olyan egyoldalú képet mutatnak már, mint korábban. Ettől függetlenül továbbra is csak néhány kaszttal érdemes rankedezni, ha kíváncsiak vagytok a legerősebb paklikra, fussátok át az alábbi cikkünket!

A feltörekvő kasztok között egyébként ott van a Rise of Shadows előtt csak másodhegedűs Mage is, aminek jelenleg az Alexstaszával és Khadgarral megspékelt Conjurer listája, illetve ennek a nemrégiben továbbfejlesztett verziója, a Miracle névre hallgató összeállítás használható jelenleg. A profi játékos Apxvoid nemrég az utóbbit vette kezelésbe és újra alkotta saját szája íze szerint, aminek eredménye egy Legend 2 lett. Nézzük is meg, mit tud a Giant Cyclone Mage!

Aoxvoid's Rank 2 Legend Giant Cyclone Mage

Kód: AAECAf0EBooHuAju9gKggAPSiQOWmgMM0wGrBOYE4Qe8CJ7wAsiHA9uJA4OWA5+bA+KbA/+dAwA=

A 10360 varázsporba kerülő pakli alapvetően két trükkre épít, egyrészt a Mana Cyclone által biztosított Spell, továbbá a Mountain Giant és a Conjurer's Callinggel összehozott másolásos kombinációra. Az előbbit legtöbb esetben érdemes később kijátszani, amikor már több a manánk és több varázslatot tudunk elhasználni egy körben, az óriások duplikálását viszont minél hamarabb meg kell lépni, hogy nyomást tudjunk gyakorolni az ellenfélre.  Az összeállítás egyébként igencsak lassúnak minősül és a korai körökben legtöbbször a Hero Power és passz lesz a játék, hogy minél több lap legyen a kezünkben és a negyedik körben repülhessen egy Mountain Giant. Ha az RNG istenei nem állnának mellénk és a hegyek nem lennének a kezünkben, akkor a Sandbinderekkel behúzhatjuk őket. 

A lista igazán a mid gameben kezd el élni az óriások kikerülése és a Conjurer bevetése után, könnyen behúzhatjuk a meccset a hógolyó effektus miatt, főleg ha Khadgart is ki tudjuk rakni a spell használata előtt.  Talán mondanom sem kell, de ellenféltől függően érdemes néha picit visszafogni magunkat a lények generálásával, nehogy beleszaladjunk egy pást takarító varázslapba. A mana kristályaink számának növekedésével egy idő után kikerülhet Antonidas is, viszont rakjunk egy Sorcerer's Apprentice-t is, hogy az olyan olcsó Spellek, mint a Magic Trick, a Mirror Image, vagy a Banana Buffoon által biztosított banánok 0 manába kerüljenek. Igazából mindez már csak hab a tortán, mivel a Giantek el szokták intézni a piszkos munka nagy részét, viszont egy hosszúra nyúló Control meccs közben jól jöhetnek azok a Fireballok. Érdekesség, hogy Apxvoid a listába két Sea Giantet is rakott, amik igazán az olyan sok lénnyel játszó Aggro paklik ellen hasznosak, mint a Zoo Warlock vagy a Token Druid. Természetesen szituációtól függően ezekre az óriásokra is mehet a Conjurer, viszont nem kaphatunk belőle Tauntos Grave Horrort mint a Mountain Giant esetében. A Apxvoid Giant Cyclone Mage listájáról ugyan specifikusan még nem készült videó, Thijs alábbi meccseiből azonban bepillantást nyerhettek, mire is számíthattok a paklitól. 
Ti milyen Mage paklikkal szoktatok játszani egyébként? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!