Kizárhatják az Echo Foxot: ultimátumot kapott az LCS csapat

Kizárhatják az Echo Foxot: ultimátumot kapott az LCS csapat

Nem hagyja szó nélkül az LCS az Echo Foxon belüli botrányokat. 

Rick Fox távozásáról szóltak a hírek az elmúlt héten, ami az Echo Foxon belüli botrányok miatt merült fel. A csapat tulajdonosa, a Los Angeles Lakers egykori kosárlabdázója tulajdonképpen kijelentette, hogy ha a csapat nem tesz érdemi lépéseket, akkor feláll és elhagyja azt az egyesületet, amit még ő hozott létre. Az egész ügy középpontjában egy részvényes állt, aki elfogadhatatlan jelzőkkel illette kollégáit, sőt meg is fenyegette őket. Amit Raizadával szemben azóta sem tettek lépéseket az amerikai e-sport szervezetnél, ellenkezőleg inkább tisztára akarták mosni a nevét a Google és néhány PR cikk segítségével.

Az Echo Fox részvényesének kiszivárgott privát beszélgetései eljutottak a Riot Games-hez is, akik 60 napos ultimátumot adtak a csapatnak, hogy tegyék meg a megfelelő lépéseket azzal szemben, akitől származnak ezek a rasszista üzenetek és fenyegetések, különben kénytelenek szankciókat eszközölni a LCS 2019-es tavaszi szezonjának hatodik helyezettjével szemben.

Magyarul benne van a pakliban, hogy simán kizárhatják az Echo Foxot az LCS-ből, ha nem szakítanak meg minden kapcsolatot Amit Raizadával. Rick Fox távozásának veszélye és a kizárástól való félelem remélhetőleg együtt már elég lehet ahhoz, hogy a csapat vezetőségi úgy dönt, hogy jobb lesz nekik inkább Raizada nélkül a jövőben, akit 2002-ben már egyszer letartóztattak azért, mert megtámadott egy bankigazgatót, továbbá minősíthetetlen jelzőkkel illetett két banki ügyintézőt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.