19 fantasztikus tetoválás, amitől minden gamer szája tátva marad

19 fantasztikus tetoválás, amitől minden gamer szája tátva marad

Nektek van valamilyen videojáték témájú tetoválásotok?

Amíg pár éve még a bűnözéssel és szinte csakis negatív dolgokkal hozták össze a tetoválásokat, addig mára szerencsére eljutottunk odáig, hogy legalább annyira az önkifejezés eszköze a bőr feldíszítése, mint a különböző hajviseletek. Sokak negatív jelzőként ragasztják rá a tetkókra a divat szót, pedig erről szó sincs.

Pár napja már összeválogattunk nektek fantasztikus League of Legends és Overwatch tematikájú tetoválásokat, most elhoztam nektek a gamer világ szerintem legjobban sikerült tetkóit. Mielőtt azonban belemerülnénk a galéria lapozgatásába, elárulom, hogy némiképp csalódás ért a téma kidolgozása közben, hiszen a LoL és az OW után neki álltam CS:GO tetoválásokat keresni, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Ahogy majd a képeken is látjátok, a teljes alkaros Hyper Beast valami brutálisan fest és s1mple graffitit érő képe is jól mutat, de egy-két, szerintem borzasztóan gagyi AK tetkón kívül semmi mást nem találni. Pedig ha valami, hát a CS:GO skinek adják magukat, hogy tetoválásként is remekül mutatnak. Gondoljunk csak bele, milyen enne egy Dragon Lore, egy Asiimov vagy egy Kill Confirmed tetkó.

Ezzel szemben a Halo, The Witcher, God of War, Mortal Kombat vagy az Assassin's Creed is sokakat megihletett és nem féltek kedvenc játékaikat megörökíteni magukon sem. Ha viszont egy valamit kéne kiemelnem, akkor az feltétlen a BioShock felkar tetoválás lenne, a jó értelemben ráz ki a hideg, ahányszor csak ránézek. A teljes galériát a fenti képre kattintva érhetitek el.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!