Hatalmas fail után 200 IQ-t villantott karrigan

Hatalmas fail után 200 IQ-t villantott karrigan

A lehozott kör hatására még a mousesports is odaszólt picit a FaZe-nek.

Tegnap sokan megmosolyogtuk karrigan-t, amiért a Valiance ellen olyan lövést hagyott ki, amit gyakorlatilag csukott szemmel is be kellett volna lőnie. A meccs után ő maga is megjegyezte, hogy közel sem volt megelégedve saját teljesítményével, nem úgy a tegnapi Windigo elleni meccsen mutatottakkal. 

Jelenleg a 2019-es DreamHack Open Tours-on küzd a mousesports, ahol máris a legjobb négy között várják következő ellenfelüket, ami az AVANGAR csapata lesz. Nem lesz könnyű dolga mouz-nak, ha a döntőbe szeretnének jutni, de ha csak fele olyan okosan játszanak majd, mint karrigan a Windigo elleni meccsen, akkor máris meg van az egyik döntős csapat.

Már önmagában azok is szép megmozdulások szoktak lenni, ha valaki 1v2 helyzetből hozza csapatának a kört, de ahogy karrigan csinálta az csillagos ötös. Kezdve a késtől amit mindig örömmel látunk, egészen odáig, hogy pontosan tudta honnan fog érkezni utolsó ellenfele, akit át is tudott verni azzal, hogy a lerakó melyik oldalára rakta a bombát, és hogy kidobott mellé egy füstöt. Szegény v1c7oR teljesen bedőlt a csapdának, bár őszintén szólva, ennek a trükknek mindenki bedőlt volna.

Tanító való megoldás volt ez karrigan-től, ami után a mousesports twitter oldalán meg is jelent a fenti mém, amivel odaszóltak kicsit a FaZe-nek. Meglátjuk meddig jut el ez a mouz felállás, számomra nagyon ígéretesnek tűnik a csapat, egyedül frozen fejlődésén és karrigan folyamatos motivációján lehet talán aggodalmaskodni, de reméljük minden a legjobban alakul majd a mousesports számára.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!