Jelenleg a Slipstreamek a Fortnite legnagyobb trolljai

Jelenleg a Slipstreamek a Fortnite legnagyobb trolljai

A légcsatornák a legutóbbi 9.01-es frissítés óta kikapcsolnak az ötödik szűkülés után, játékon belül azonban ez nem minden helyzetben látható jól.

A szerdán élesített 9.01-es frissítés számos téren belenyúlt a Fortnite alap játékmenetébe, többek között nerfelték a Baller életerejét, és a Drum Gun sebzését, ám ezek mellett még a Slipstreamek is kaptak egy módosítást, az ötödik kör után egyszerűen kikapcsolnak.

A talajhoz közeli légifolyosóknál ez még nem is gond, a pálya felett lebegő platformok azonban könnyen a játékosok ellenségeivé válhatnak, ha nem figyelnek. Íme egy videó, ami tökéletesen bemutatja, hogy miről is van szó.

Remember friends, always read the patch notes. from r/FortNiteBR

Itt azt láthatjuk, ahogy a talajon helyezkedni próbáló csapat egyszerűen azért nyeri meg a meccset, mert a platformon állomásozó trió a turbinák segítségével szeretne továbbmozogni, csakhogy azok már nem működnek. Pontosabban igen is, meg nem is, ránézésre igen, valójában viszont nem. Lentről egyértelmű, hogy a repkedés nem fog velük összejönni, felülről azonban már más a helyzet.

WTH EPIC gives us some warning when these things shut down. from r/FortNiteBR

A második videóban tökéletesen megfigyelhető, hogy a platformon tartózkodó játékos szemszögéből olyan, mintha a Slipstream még mindig üzemelne, így ha csak egy picit is figyelmetlenek vagyunk, az könnyen a végjátékunkba kerülhet. Az eszköz nemcsak forog, de még láthatóan szelet is generál, ez pedig a végjáték felfokozott hangulatában nagyon könnyen elkerülheti a figyelmünket.

Az első videó címe az, hogy mindig olvassátok el a patch note-okat, ám a Slipstreamek jelenlegi grafikai megjelenése mellett egyáltalán nem biztos, hogy a többszörös halálugrás oka az volt, hogy a srácok nem rágták át az újításokat. A következő frissítésnél az Epic Games-nek érdemes lehet átgondolnia, hogy valamilyen módon felhívja a játékosok figyelmét az eszközök kikapcsolt állapotára. Csak remélni tudjuk, hogy a világbajnokság tétmérkőzésein nem bukott valaki ezért mérkőzést.

Ti jártatok már így a módosított Slipstreamekkel?

A Fortbyte-okkal egyébként hogy álltok?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!