18 Fortnite karakter, akiket el nem tudtunk volna képzelni öltönyben a Wick LTM előtt

18 Fortnite karakter, akiket el nem tudtunk volna képzelni öltönyben a Wick LTM előtt

A John Wick filmnek dedikált játékmód több módon is szórakoztatja a közösséget.

Néhány nappal ezelőtt robbant a mozikban a John Wick széria harmadik epizódja, melyet az Epic Games is megünnepelt egy különleges LTM-mel és egy skinnel. Az LTM lényegét már valószínűleg mindenki ismeri, az egész mérkőzés egy nagy fejvadászat, és valószínűleg már azt is sokan tudják, hogy függetlenül attól, hogy milyen karakterrel megyünk be a játékmódba, mindenképp elegáns öltözékben leszünk.

A férfi karakterek öltönyt, a női karakterek szoknyát és blúzt kapnak, az előbbi szituációiból azonban rengeteg vicces párosítás tud születni. A Fortnite tele van különféle "szörnyszülöttekkel", high tech karakterekkel, vagy pusztán olyan sisakot viselő figurákkal, akiket előtte el nem képzeltünk volna öltönyben.

A következő válogatásban lesz itt minden, megnéztük milyen a Mikulás, vagy a krampusz, amikor tárgyalásra mennek, lencsevégre kaptunk egy elegáns betörőt is, de a személyes kedvencünk egyértelműen a tűzkirály, aki a vulkán átalakulása óta Pressure Plant vezérigazgatója. A képeket, az alábbi képre kattintva pörgethetitek végig.

Reméljük, hogy ti is annyira szórakoztatónak találjátok, mint mi, illetve ne feledjétek, hogy a John Wick's Bounty délután óta már Duo formátumban érhető el.

Kommentbe jöhetnek a saját kedvenc kreálmányaitok!

A mai Fortbyte-ot begyűjtöttétek már? Mutatjuk merre van!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!