Csapás az ázsiai szerverekről: Legend Spell Hunter paklibemutató

Az összeállítás és az archetípus előtt akár nagy jövő is állhat a ladderen. 

A Rise of Shadows jelenlegi metája sokkal letisztultabb, mint pár héttel ezelőtt és a legutóbbi statisztikai jelentések alapján a Rogue stone korszaka kezd leáldozóban lenni. Természetesen még nem kell temetni Valeerát, de egyre több trónkövetelő pakli van már manapság. Ha kíváncsiak vagytok az aktuálisan legerősebb paklikra, fussátok át az alábbi cikkünket!

A kasztok népszerűségét tekintve egyébként a Rogue mögött alig marad el a Hunter, aminek jelenleg a Bomb, a Midrange, illetve a Secret változatai a legéletképesebbek és hatékonyabbak. Ezeket a paklikat korábban már bemutattuk nektek, szóval most egy régi-új ismerőst szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a Spell Hunter személyében, amivel nemrég a kínai szerveren ütötték ki a Legendet. Nézzük is meg, mit tud a pakli!

Legend Spell Hunter

Kód: AAECAR8C+ZYD+5YDDqgCtQPdBPIF+waTB5cIh/sCoooD5pYD7JYDrpsDgp0DyJ0DAA==

A Spell Hunterrel pár hete már nekiálltak kísérletezni a profi játékosok és a végeredmény egy viszonylag drága, Vereesa Windrunnerrel, Jepetto Joybuzzal, Malygossal és Zul'jinnel, plusz Alextraszával megspékelt lista lett. A fent látható verzió ezzel szemben csupán a harmadába kerül a Legendary lénnyekkel teletűzdelt verziónak, mégis 59%-os győzelmi arányt hoztak össze vele Rank 5 és Legend között. A szóban forgó összeállítás alapvetően a klasszikus Spell Hunter elemeket, mint az Animal Companion, a Kill Command, a Baited Arrow, a Marked Shot, illetve az Unleash the Beastet tartalmazza, érdekes módon viszont Zul'jin és a többi Legendary kimaradt, hogy helyet adjon a sokkal olcsóbb Spell Damage és Silence mechanikának. 

A stratégiánkba így bele kell kalkulálnunk az Ancient és Arcane Watchereket, amik olcsóságuk ellenére ugyan nem tudnak alapból támadni, viszont le tudjuk őket Silencelni a Dalaran Librariannal, vagy Spellbreakerrel. Az Arcane Watcherek mindemellett szinergiában állnak a Spell Damage-et biztosító Ancient Mage-dzsel, továbbá Vereesa Windrunner íjával is. Érdemes megemlíteni, hogy ezek a lények akkor is hasznosak lehetnek, ha nem tudjuk őket támadásra bírni, mivel nagy életerővel rendelkeznek, így fel tudjuk őket tauntolni a Sunfury Protectorral, vagy lemásolni HP pontjaikat a Faceless Ragerrel. A plusz Spell sebzés azért abból a szempontból is jól jöhet, hogy így mondjuk többet lehet sebezni az ellenfél arcára a Kill Command és a Twinspell Rapid Fire segítségével. 

A Silence Spell Hunter amúgy annyira új a nyugati féltekén, hogy nem tudunk most nektek videót linkelni hozzá, viszont az ütőképességének és a Legend elérésének bizonyítékát az alábbi bejegyzésben találjátok. 

Összességében egy masszív pakliról van szó, viszont ha szeretnétek kipróbálni akkor azt javasoljuk, hogy első körben inkább egy haver ellen, vagy normal módban kísérletezzetek vele, így rájöhettek az apró trükkökre és hozzászokhattok a lista stílusához. Vereesa egyébként nyugodtan helyettesíthető Zul'jinnel, de kivehettek akár egy Trackinget is, hogy mindkét Legendary beférjen. 

Ti milyen Hunter paklival játszotok mostanában egyébként? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!