Tovább módosíthatják Yuumit, Yit és Wukongot!

Tovább módosíthatják Yuumit, Yit és Wukongot!

Monitorozzák a 9.10-es változtatásokat a Riotnál. További módosítások várhatóak, ha a hősök nem hozzák az elvárt számokat!

A 9.10-es frissítésben többek között Riven, Vayne és Master Yi is megkapta a változtatását, sőt a napokban a legújabb karaktert, Yuumit is hotfixelni kellett, mert túl gyenge számokat hozott a megjelenés utáni első órákban. A Riot folyamatosan figyeli a játékosok reakcióit és a győzelmi statisztikákat, amik segíthetnek nekik abban, hogy megtalálják azokat a kritikus hősöket és tárgyakat, amikkel kötelező még többet foglalkozniuk. Meddler három hőst és egy tárgyat emelt ki a legutóbbi bejegyzésében, sőt még az egyik népszerű játékmóddal kapcsolatos jövőbeli tervekről is beszámolt. Itt a legújabb "Quick Gameplay Thoughts"!

ARAM módosítások

Az elmúlt patchekben folyamatosan érkeztek a kisebb-nagyobb módosítások a LoL egyik legnépszerűbb játékmódjához. Ezzel a jó szokásukkal a jövőben sem szeretnének szakítani a Riotnál, azonban fontos leszögezni, hogy csak apróbb, százalékos változtatások érkeznek majd minden frissítésben az ARAM-hoz. Mélyebben nem akarnak belenyúlni az ARAM módba, mivel a céljuk az, hogy a hősök játékmenete ne változzon az Ordító Szakadékban, az Idézők Szurdokához képest.

9.10 következmények

Yuumi, a legaranyosabb varázsmacska, szörnyű számokat hozott a megjelenése után, ezért gyorsan kapott is egy hotfixet, ami remélhetőleg ugrásszerű növekedést hoz a győzelmi arányok tekintetében. Egyelőre még kivár a Riot a további buffokkal, mivel nagyon friss hősről beszélhetünk, amit még a játékosoknak meg kell tanulniuk használni. Jövő héten valószínűleg újra ránéznek a winrate-ekre és utána döntenek Yuumi sorsáról.

Kicsit gyengébbnek tűnik a változtatások következtében Yi a közepes és high ELO-ban. Egyelőre monitorozzák a teljesítményét és várják, hogy az emberek hozzászokjanak a nerfelt dzsungeleshez. Csak akkor nyúlnak hozzá újra Yihez, ha a megfelelő idő eltelte után is problémásak lesznek a számok, amiket egyébként a Riot sem látott előre.

Átalakították a Guinsoo's Rageblade-t is, de ennek egyelőre nem sok jelét tapasztalhatjuk a játékon belül. Kog'Mawra gyakorolta a legnagyobb hatást a módosított Dühpenge, de egyelőre még nem billent ki egyik irányba sem a Rageblade-et használó hősök statisztikája. Ha marad minden így, akkor nem várható további beavatkozás a lövészek egyik legnépszerűbb tárgyának értékeibe és képességébe.

PBE következmények

Teljes átdolgozást kapott Wukong a PBE-n, ami a játékosok többségének kifejezetten tetszett. A pozitív visszacsatolásnak örültek a Riotnál is, és köszönik a további javaslatokat. Várhatóan a következő hetekben tovább finomítanak Wukongon, hogy végre az éles szerverre is megérkezhessen a szinte reworkölt majomkirály.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!