Hirdetés

A legjobb tankok a közelgő rangsorolt szezonra

Scheff | 19/05/19 15:30
Cikk mentése

A következő rangsorolt szezon jövőhéten kezdődik, így elhoztuk nektek előzetes összeállításunkat, amelyben bemutatjuk nektek a legalkalmasabb egységeket.

Hirdetés

A 2019-es rangsorolt csaták első szezonja holnap startol el, és az új szezonban már nemcsak a harckocsi nyers erejét kell figyelembe venni, hanem azt is, hogy a szerepkörét mennyire képes betölteni. Egyelőre nincs információnk arról, hogy a könnyű tankok, a tankvadászok és a tüzérek milyen szerephez jutnak majd ebben a játékmódban, de vegyük sorra a tényeket.

A nehéz tankokkal 300 méteren belül kell sebezni, a közepes tankokkal pedig látótávolságon belül a bónusz XP-hez. Ez azt jelenti, hogy olyan egységek maradnak játékban, amik gyorsan mozognak, tehát az olyan lassú egységek, mint a Maus, Type 5 Heavy vagy épp a Pz. VII kiesnek a lehetőségek közül. További bónusz XP jár azért, ha sikerült sebzést blokkolnod, ezért az olyan egységektől is búcsút mondhatunk, mint a 113, az AMX 50B és a közepes tankok nagy része.

Közelharci szerepkörre, és kezdeményezésre alkalmas

Tulajdonképpen ennek a két feltételnek kell megfelelnie azoknak az egységeknek, amikkel a stráfszerzés gyors ütemben és konzisztensen hozható lesz. Emiatt aztán kiesnek a könnyű tankok, a tankvadászok és a tüzérek, tehát a rangsorolt csaták a szerepkörök megjelenése ellenére vélhetően nagyon hasonlóak lesznek majd ahhoz, mint amit a 2018-as szezonokban tapasztalhattunk.

A legjobb tankok a 2019-es rangsorolt szezonban

Object 907

Az Object 907 az egyik legmegbízhatóbb löveggel rendelkezik, és természetesen nemcsak hatalmas DPM préselhető ki belőle, hanem páncélzatának kialakítása miatt nagyon jó eséllyel pattognak majd róla az ellenfelek. A játékmódban különösen fontos lesz, hogy minél több ellenséges tankot likvidálj, amihez a kiváló tűzgyorsaság szépen asszisztál majd.

Object 260 / IS-7 / WZ-111 5A / Object 277

A négy tank közel azonos játékstílust igényel. A sebességgel nem lesz gond, a tűzerő is adott, továbbá a páncélzat minden esetben garantál majd egy-két lepattanót. Ha valamelyik a garázsban áll, akkor szép eséllyel vághatsz neki a szezonnak.

Object 279 (e)

Egy brutális egység, ami gyakorlatilag egyenértékű az előző bekezdésben említett egységekkel, viszont sokkal inkább defenzív stílusban hozható ki belőle a maximum. Az egység egyik nagy előnye, hogy a gyenge pontjai a legtöbb játékos számára még mindig ismeretlen.

Super Conqueror / Chieftain

A prímet kétségkívül a Chieftain viszi, de azoknak sem kell csüggednie, akik lemaradtak a legutóbbi CW kampányról, hiszen jó kezekben a Super Conqueror még mindig veszedelmes. A magas DPM miatt ezeket random csatákban is érdemes minél jobban bevinni a csatába, majd a beüthetetlen torony egészen addig hozni fogja a biztos blokkolt sebzést, amíg az ellenfél át nem vált repeszrombolóra.

Szerintetek a felsoroltakon kívül labdába rúghat még valamelyik egység? Ti milyen tankokkal fogtok rangsoroltat játszani?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
7 db hozzászólás
 • Alexis 3 hónapja
  az arty kimaradt az ajánlatból
  0 0 Válasz
 • Szalk 3 hónapja
  Majd a prémium lövedék... ;)
  0 0 Válasz
 • Csory 3 hónapja
  Egy kivételével milyen nemzet tankjai is vannak vajon felsorolva? Mennyivel igazságosabb lenne az egész WoT a komplett ruszi ág kivételével. Én nem sirnék értük.
  0 0 Válasz
 • Akrisios16 3 hónapja
  Jó csak részben olyan tankok lettek felsorolva amik cw reward. Tehát az aktív játékosok 95%-nak nincs meg???? Akkor kijelenthető hogy azok fognak tarolni akiknek megvan, többieknek felesleges belekezdeni e, mert hát eleve hátrányból indulnak. Legalábbis nekem a cikkből ez jön le.
  0 0 Válasz
  • Alexis 3 hónapja Akrisios16
   vagy a minimum ,hogy égeted a kreditet ,mert gold és pótkaja kell,mert neked garantáltan mindig gyengébb csapatot állit össze a rendszer,ha nem valami op tankkal lépsz be a csatába.
   0 0 Válasz
 • Sics68 3 hónapja
  Kíváncsi lennék az olasz és cseh táras közpes gonoszságre, meg még inkább az az új svéd medre.... szerintem ezek is érdekes dolgokra lesznek képesek.
  0 0 Válasz
 • Alexis 3 hónapja
  az biztos ,hogy gw artyval és pótkaja gold nélküli szar wz lighttal csak szopat a rendszer. +4 level után már talán -1-ban lehetnék,ha addig le lehetne süllyedni föleg hála az artynak .és a 2,3-15-ös csatáknak.aratnak az aimbotos ,full goldos,pótkajás majmok. igazán remek mod
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?