A legjobb tankok a közelgő rangsorolt szezonra

A következő rangsorolt szezon jövőhéten kezdődik, így elhoztuk nektek előzetes összeállításunkat, amelyben bemutatjuk nektek a legalkalmasabb egységeket.

A 2019-es rangsorolt csaták első szezonja holnap startol el, és az új szezonban már nemcsak a harckocsi nyers erejét kell figyelembe venni, hanem azt is, hogy a szerepkörét mennyire képes betölteni. Egyelőre nincs információnk arról, hogy a könnyű tankok, a tankvadászok és a tüzérek milyen szerephez jutnak majd ebben a játékmódban, de vegyük sorra a tényeket.

A nehéz tankokkal 300 méteren belül kell sebezni, a közepes tankokkal pedig látótávolságon belül a bónusz XP-hez. Ez azt jelenti, hogy olyan egységek maradnak játékban, amik gyorsan mozognak, tehát az olyan lassú egységek, mint a Maus, Type 5 Heavy vagy épp a Pz. VII kiesnek a lehetőségek közül. További bónusz XP jár azért, ha sikerült sebzést blokkolnod, ezért az olyan egységektől is búcsút mondhatunk, mint a 113, az AMX 50B és a közepes tankok nagy része.

Közelharci szerepkörre, és kezdeményezésre alkalmas

Tulajdonképpen ennek a két feltételnek kell megfelelnie azoknak az egységeknek, amikkel a stráfszerzés gyors ütemben és konzisztensen hozható lesz. Emiatt aztán kiesnek a könnyű tankok, a tankvadászok és a tüzérek, tehát a rangsorolt csaták a szerepkörök megjelenése ellenére vélhetően nagyon hasonlóak lesznek majd ahhoz, mint amit a 2018-as szezonokban tapasztalhattunk.

A legjobb tankok a 2019-es rangsorolt szezonban

Object 907

Az Object 907 az egyik legmegbízhatóbb löveggel rendelkezik, és természetesen nemcsak hatalmas DPM préselhető ki belőle, hanem páncélzatának kialakítása miatt nagyon jó eséllyel pattognak majd róla az ellenfelek. A játékmódban különösen fontos lesz, hogy minél több ellenséges tankot likvidálj, amihez a kiváló tűzgyorsaság szépen asszisztál majd.

Object 260 / IS-7 / WZ-111 5A / Object 277

A négy tank közel azonos játékstílust igényel. A sebességgel nem lesz gond, a tűzerő is adott, továbbá a páncélzat minden esetben garantál majd egy-két lepattanót. Ha valamelyik a garázsban áll, akkor szép eséllyel vághatsz neki a szezonnak.

Object 279 (e)

Egy brutális egység, ami gyakorlatilag egyenértékű az előző bekezdésben említett egységekkel, viszont sokkal inkább defenzív stílusban hozható ki belőle a maximum. Az egység egyik nagy előnye, hogy a gyenge pontjai a legtöbb játékos számára még mindig ismeretlen.

Super Conqueror / Chieftain

A prímet kétségkívül a Chieftain viszi, de azoknak sem kell csüggednie, akik lemaradtak a legutóbbi CW kampányról, hiszen jó kezekben a Super Conqueror még mindig veszedelmes. A magas DPM miatt ezeket random csatákban is érdemes minél jobban bevinni a csatába, majd a beüthetetlen torony egészen addig hozni fogja a biztos blokkolt sebzést, amíg az ellenfél át nem vált repeszrombolóra.

Szerintetek a felsoroltakon kívül labdába rúghat még valamelyik egység? Ti milyen tankokkal fogtok rangsoroltat játszani?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.