Hirdetés

E-sport mint mainstream? Beszéljük meg!

Vajon mikor jön el az idő, amikor az e-sport szerves része lesz az úgynevezett popkultúrának? Egyáltalán szükség van rá?

Hirdetés

Mikor jöhet el az az áttörés, amikor úgy beszélgetünk az e-sportokról, mint a popkultúra egyik eleméről.

Egyáltalán érdemes-e ebben gondolkodni, jót tenne-e az e-sportoknak, ha ekkora népszerűségnek örvendenének? Erről fogunk beszélni 19 órától Málovics Gáborral, a Budapest Five CS:GO játékosával, illetve Varga Tibor e-sport kutatóval.

Szólj hozzá Te is! Várunk az élő közvetítésen!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • IeSportGoI 1 éve
    xdd
    0 0 Válasz
  • Komojtalan 1 éve
    2000 -es évek elején jött be a köztudatba a póker. Egy az egyben ezen a fejlődési szakaszokon ment át mint a mostani Esportok. Nem hiszem hogy köztudott, de sokan (E)sportnak akarták nyilvánítani a pókert, talán alapítója is vagyok a Magyar Póker Szövetségnek, vagy valami hasonló nevű valaminek. Régen X helyen jöttek össze a pókeresek, 10 aláírás kellett, bejegyezték. Fogalmam sincs működik e, mert szervezettebb formában folytatódott (kaszinók), illetve most törvényileg el van lehetetlenítve a póker, illetve a külföldi szerencsejáték oldalak. Pedig a póker nap mint nap megy a TV -kben, a nagy nyeremények kapcsán a médiákban, mégis pár év alatt lecsengett. A legnagyobb teremben 200k körüli az online játékosszám és sok kis teremben még 100k, tehát játékos, érdeklődés van. Twitchen ha Lex Veldhuis közvetít, akkor simán 10k fölötti a nézettség, ő magasan a legnépszerűbb streamer, mellesleg Starcraftból nyergelt át, a Team Liquid tagja volt.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?