Vadonatúj platformra érkezhet a Fortnite, és még sok más játék

Vadonatúj platformra érkezhet a Fortnite, és még sok más játék

A 21. század egyik legelvetemültebb zsenije, Elon Musk méregdrága konzolt csinálna az autóiból, de értelemszerűen erre is megvan a magyarázat.

2019-ben a videojátékok már számos területen utat törnek maguknak, hamarosan nem lesz olyan platform, amin ne tudnánk játszani valamivel. A mobil gaming hihetetlen népszerűségnek örvend, a leginkább hardcore mobiljátékosok ugyan a keleti országokban vannak, de Európában és Amerikában is azért jelentős a hobbi mobiljátékosok száma. Elon Musk, a Tesla és a SpaceX szülőatyja most egy nagyon érdekes dolgot tweetelt.

Hivatalos Twitter profiljával megosztott egy videót, amelyen egy férfi épp kedvenc gyerekkori játékát, az Asteroids-ot játssza a Tesláján.

Elon Musk azt írta, hogy számos játék érkezik majd, hogyha befejezik az Unity motor portolását, no meg persze az Unreal Engine-ét.

Egy kérdésre válaszolva pedig elmondta azt is, hogy a Roblox és a Minecraft is remek lenne rá.

De miért akar játékokat egy autóba?

A válasz egyszerű, a Tesla egyrészt szeretné, hogyha az emberek ilyen módon is elüthetnék azt az időt, amit a kocsi töltésére szánnak, illetve Elon Musk és így a Tesla víziója az, hogy az autóik teljes egészében önvezetővé válhatnak, tehát lényegében robotpilóta módban lehetne megtenni velük hosszabb, akár egész országokat átívelő utazásokat is, ehhez pedig tökéletesen illenének a videojátékok az autóba.

A játékfejlesztők valószínűleg nagy örömmel dolgoznának együtt Elon Musk hihetetlen ötletein, az Unreal Engine Twitterével például már jelezték is, hogy itt vannak, ha pedig Unreal Engine, akkor melyik játék az egyik legnagyobb képviselője? Természetesen a Fortnite!

Illetve még 2017 novemberében a Rocket League hivatalos Twitterével is reagáltak Elon azon vicces célzására, miszerint a rakétatechnológia alkalmazása az autóknál új lehetőségeket nyitna meg...

Tehát, ha választhatnál egy videojátékokat is futtató Tesla, vagy egy gyönyörű Ferrari között, akkor te milyen játékot pörgetnél rajta először?

A mai Fortbyte-ot begyűjtötted már?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!