Woxic, a magas sensi mestere - Elemzés

Woxic, a magas sensi mestere - Elemzés

A friss DreamHack győztes woxicról elmélkedett egy sort a magyar veterán.

Mostanra már több éve ismerjük woxic nevét, ha máshonnét nem, DeadFox csapattársaként a HR-ben. Egy feltörekvő játékos, aki vízumproblémákkal tűzdelt karrierje után is révbe ér! Már a mouz-ban aprítja az ellenfeleket, és csapatának mindig kiemelkedő tagja volt idáig és valószínűleg az is marad. Nem rég volt egy cikkben foglalkoztunk a tökéletes sensitivity-vel. Erről bővebb információt alább találtok.

Tényleg létezik a tökéletes egérérzékenység?

Nem is húznám tovább az időt, "2.05 @ 400 dpi". Hogy miért? Bizonyára észrevettétek, hogy minél magasabb érzékenységgel játszotok, annál könnyebb a játékban mozogni (pl. bunnyhopozni, szörfözni, ívekre tartani, "crosshair placement"), ellenben annál nehezebb célozni. Ez a srác a redditen megtalálta a tökéletest, egyszerűen olyan szenzit állított be, amivel egy pixel sem marad ki, miközben húzza az egeret.

Azért hozzuk fel, mert woxic igazán egyedi játékstílussal rendelkezik óriási egérérzékenységének köszönhetően. Pár csuklómozdulattal elintézi azt, amibe másoknak elfárad a karja. Ezekben a szituációkban kifejezetten előnyös tud lenni eme sajátossága, ellenben amikor íveken kell mozognia és pozíciókra tartani akkor ez megnehezíti a dolgát.

Ahhoz, hogy pixelre pontosan tartson, láthatjuk, hogy megáll a célkereszt sokszor doboz közepén, ahol ellenfél nem lehet. Természetesen amennyi hátrány, annyi előny is származik ebből az egészből, mert rendkívül gyorsan tud sarkokat tisztázni és ide-oda forogni. Balansz van az erőben, ahogy azt a jedik mondták.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!