Tényleg létezik a tökéletes egérérzékenység?

Tényleg létezik a tökéletes egérérzékenység?

Egy úriember megtalálta a tökéletes CS:GO sensitivity-t!...?

Nem is húznám tovább az időt, "2.05 @ 400 dpi". Hogy miért? Bizonyára észrevettétek, hogy minél magasabb érzékenységgel játszotok, annál könnyebb a játékban mozogni (pl. bunnyhopozni, szörfözni, ívekre tartani, "crosshair placement"), ellenben annál nehezebb célozni. Ez a srác a redditen megtalálta a tökéletest, egyszerűen olyan szenzit állított be, amivel egy pixel sem marad ki, miközben húzza az egeret. Tehát kellően alacsony, hogy minden pixelen áthaladjon/meg tud állni, de a lehető legmagasabb, hogy mozogni is jól tudjon. Erre kapott egy csomó upvote-ot, ezért foglalkozunk most vele.Véleményem röviden: nonszensz. Majdnem mindenki más felbontással játszik, –ez azt jelenti, hogy változik a képernyőnkön a pixelszám (minden felbontásra külön sensitivity). Egyébként sincs arra konkrétan szükség, hogy pixelről pixelre mozogjunk az egérrel, egy fej sem egy darab pixelből áll. Mindenkinek saját stílusa van, amiben dominál valami. Valakinél a precíz célzás, valakinél a movement, valakinél a crosshair placement. Egy kutatás megmutatta, hogy "s1mple", –akit nagyon sokan jelenleg a világ legjobbjának tartanak–, csupán crosshair placementben mutat jelentős eltérést csapattársaival szemben az egérrel végzett mozgások terén.

Ha példákat szeretnénk hozni a legjobb játékosok köréből, könnyedén megtehetjük. Ez viszont szerintem nem bizonyító erejű, ugyanis ha valaki tehetségesebb és többet gyakorol, jobb lesz a másiknál, egérérzékenységtől függetlenül. Hoznék azért mégis párat nektek, alatta-felette, hogy senki ne izgulja túl ezt a témát. Véleményem szerint nagyjából érzi az ember, hogy mi jó neki, illetve majdnem bármit meg is tud szokni. 

(400dpi)

s1mple: 3.09

coldzera: 2.2

woxic: ~6

device: 2

niko: 1.38

Láthatjátok, igen nagy eltérés van bármivel is játsszon(awp/rifle) az ember. Bizonyára tapasztaltátok, hogy ilyen-olyan egérérzékenységgel és felbontással is voltatok már nagyon jók, illetve hihetetlenül rosszak. Mi halandók szeretjük külső tényezőkre kenni sikertelenségünket, a bajnokok nem. Ők inkább kitartóan gyakorolnak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover

Kövess Minket!