Fortnite x Jordan (NBA?), új kosaras skinek érkezhetnek

Újabb kooperáció, ezúttal a lassan döntőhöz érő NBA Playoff csapataival működhet együtt a Fortnite.

Pontban 16:00-kor újabb titokzatos tweet érkezett a Fortnite Twitterén, amiben egy kecskét, egy kosárlabdát, egy cipőt és egy lefele mutató piros háromszöget láthattunk.

Az első három emojiból azonnal az elődöntőknél tartó NBA rájátszás jutott eszünkbe, ezután pedig minket igazol a játék újdonságok felülete is, ahová a következő hír került be egy Jordan logóval társítva:Egyelőre nehéz megfejteni, hogy pontosan mi érkezik majd, hiszen kosaras skinekre már volt példa a játék történelmében, de valahogy úgy érezzük John Wick után, hogy ismét nagy dobásra készülnek a fejlesztők. Tippünk szerint a döntő legjobb játékosait formálhatják meg a játékon belül, így könnyen lehet, hogy kapunk egy skint Kevin Durantra, Steph Curryre vagy, ha a Milwuakee Bucks is bejut a döntőbe, MVP jelölt játékosával, Giannis Antetokounmpora is.

Szinte még véget sem ért az előző John Wick event és máris egy újabb kooperációt kapunk. Úgy néz ki, hogy az Epic tényleg belehúzott és a 9. szezon az eventekről fog szólni.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.