Amatőr Tekken 7 versenyt rendeznek Gyönyösön, a főnyeremény egy PS4!

Lassan elválaszthatatlan egymástól a sport és az e-sport, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a május 25-én Gyöngyösön tartandó Sport Kempo Hungarian Open, ahol egy Tekken 7 verseny is feltűnik.

Az amatőr e-sport torna a HUNESZ támogatásával, a PIXEL — az Elektronikus Kultúráért Egyesület szervezésében jött létre. A helyszínen az eseményt maga a gyöngyösi polgármester, Hiesz György nyitja meg. A virtuális küzdelem mellett a valódi pázsiton is több, mint 200 nevező mérheti össze erejét már 14 éves kortól kezdve. Nem csak maga a harcművészet a kapocs a Kempo és a Tekken 7 között, ugyanis a játékban megtalálható Feng Wei, aki a kínai kempo-t űzi mesterfokon.

Háromezerért egy PS4?

A rendezvény egész napos és maga a Tekken 7-re a nevezés délelőtt 9 óra és 10:30 között lehetséges, de maximálisan 48 játékos regisztrálhat:

  • Az összecsapások 10-től 19 óráig tartanak majd.
  • A platform a PlayStation 4, és a játékosok kettős kieséses rendszerben fognak megküzdeni egymással.
  • A versenyszabályzat elérhetősége: ITT
  • Ez egy amatőröknek szóló verseny a helyszínre látogatók részére (az számít amatőr játékosnak, aki nem ért el dobogós helyezést országos versenyen). A nem amatőr játékosok is indulhatnak a versenyen gyakorlásként, viszont nem nyerhetik meg a főnyereményt.
  • A főnyeremény egy PlayStation 4 konzol!

 A helyszínre a belépő 1500 Ft és a versenyre további 1500 Ft-ért lehet nevezni. Május 25-én tehát újra találkozik a sport és e-sportok világa, a kérdés már csak, hogy Te ott leszel?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!