A Rangsorolt játékmódról az első nap tapasztalatai alapján

Az első benyomások a rangsorolt csaták új szezonjáról az első nap tapasztalatai alapján.

A rangsorolt csaták 2019-es szezonja teljesen új haladási rendszerben zajlik, ami két fő alappilléren nyugszik. Az egyik, hogy négy divíziót hoztak létre, amikben a haladás fel van gyorsítva, míg a másik, hogy létrehozták a szerepköröket, így nem kizárólag a meta tankokkal lehet haladni, hanem a könnyű tankokat, a tankvadászok és a tüzérek is megtalálják helyüket.

Ezúttal a Wargaming tehát eltalálta, hogy mi kell a játékosoknak, és az egyensúly a rangsorolt csatákban szinte tökéletesre sikerült. Míg randomban főképp a WN8 számít, addig rangsoroltban nem kizárólag a sebzésre törekednek a játékosok, hanem a győzelem épp úgy számít, mint az, hogy szerepkörnek megfelelően használják a tankokat.

Hosszútávon a normál csatáknak is így kellene működnie

Minél magasabbra szintre jutsz rangsoroltban, annál több olyan csatával találkozhatsz, ahol a játékosok a pályán a taktikailag fontos helyeket szerzik meg, és tulajdonképpen úgy érezheted, hogy egy más világba csöppentél. Valószínűleg a vízválasztó rang annál magasabban lesz, minél több idő telik el, de az első napon az állítás minden olyan meccsre igaznak bizonyult, ahol legalább ötödik rangon lévő játékosok vettek részt.

Te milyennek érzed a rangsorolt csatákat az első nap után? Hányas rangig jutottál?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.

World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.