Új Starter pack és Air Jordan minden mennyiségben - Megérkeztek a 9.1 kiszivárgott kinézetei

Két Jordan skin is érkezik a collab hatására, de könnyen lehet, hogy ez az együttműködés még a való életben is megmutatkozik majd.

A délelőtt folyamán megérkezett a várva várt 9.1-es frissítés, amibe rengeteg újdonság érkezett. Megérkezet az úgy nevezett Hot Spotok és egy régi ismerős fegyver is visszatért, bővebben a részletekről alább olvashattok:

A frissítésekkel viszont nem csak az azonnal látható újdonság érkeznek, hanem rengeteg titkosított fájl is, ami skineket és később érkező tárgyakat jelent. Nézzük is meg tehát, hogy mit találtak az adatbányászok.

Fortnite x Jordan

A Nike-val való együttműködés apropóján két új skint kapunk, a Jordan brand szóvivője szerint pedig fizikai formát is ölt majd az együttműködés, így nagy esély van egy új, Fortnite témájú Jordan cipőre, ám ez még a jövő zenéje lehet.

Töltőképernyők

Ismét megkaptuk a következő két hét töltőképernyőit, amin új skineket is láthatunk.

Harmadik hét:

Negyedik hét:

Új Starter Pack

Az Epic nem fukarkodik a kezdő szettekkel, ezúttal pedig egy olyat sikerült összehozni, amit még sűrűn használhatnak is az emberek a V-Bucks és a táska mellett.

Egyéb új skinek és stílusok

Modern Fishstick és jó pár új stílus is érkezett, amit alább láthattok.

Új fegyver

A kozmetikai elemek mellett egy új fegyvert is találtak az adatbányászok, valószínűleg a sok játékból ismert Vectorra hajaz a közeljövőben érkező SMG:

Hoverboard skinek

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy kereket is adnak a lebegő deszkáknak, persze csak skinek formájában: Mint kiderült, az alábbi deszkák backblingek nem pedig a Hoverboard új kinézetei

Összefoglalás:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!