A jéghegyben található szörny már nem csak ijesztget minket, hanem le is lökhet a mélybe

A jéghegyben található szörny már nem csak ijesztget minket, hanem le is lökhet a mélybe

Ha azt hittétek, hogy csak a hangoktól kell félni, akkor rosszul gondoltátok.

A 9.1-es frissítéssel jó pár új event hangfájlja bekerült a játékba. Azt már a 8. szezon közepénél tudtuk, hogy a jéghegy előbb vagy utóbb elolvad majd, de most úgy néz ki, hogy inkább egy szörny szeretne belőle előtörni. A vulkán által kilőtt kő becsapódása után egy igen nagy törésvonal látható a jéghegyen, és könnyen lehet, hogy valamit sikerült felébresztenie a belsejében. Az előző frissítés óta ugyanis, ha elhaladunk a hegy mellett, akkor ezzel a hanggal és némi omladozással találkozhatunk:

Az Epic Games-től sosem állt messze az ijesztgetés és az easter eggek, amik sokszor könnyen beleszólhattak a meccsünkbe, gondoljunk csak a kocka villámcsapásaira. Egy óvatlan játékos pont akkor sétált a hegy peremén, amikor ismét hangok jöttek ki Polar Peak belsejéből, amivel némi fuvallat is jött, ez pedig lelökte főhősünket.

PSA: Stay away from the obnoxiously loud monster in Polar that sounds like it’s having an asthma attack from r/FortNiteBR

Egyelőre még fogalmunk sincs, hogy mi lakozik a hegy belsejében, de két eshetőség is könnyen előfordulhat.

Az első az, hogy csak ezzel szeretnék imitálni a jéghegy olvadását és igazából semmi nincs belül, csak a hegy omlik össze fokozatosan. Másrészről viszont ott lehet a szörny, ami sárkány vagy éppen Godzilla is lehet. Ugyanis május 30-án érkezik a Godzilla 2, ami ismét egy kultikus film folytatása, így az Avengers és a John Wick után kicsit sem lepődnénk meg, ha maga Godzilla lépne ki a hegyből kereken egy hét múlva.

Természetesen hivatalos bejelentés még nem érkezett és az event előtti pár napig nem is fog, így kezeljük helyén a fenti teóriákat.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

    Kövess Minket!