Kínai gombócember skinek és Squad arénamód is érkezik a közeljövőben - 9.1 leakek

Kínai gombócember skinek és Squad arénamód is érkezik a közeljövőben - 9.1 leakek

Előbb-utóbb a legtitkosabb fájlok is felszínre kerülnek.

A tegnapi nap folyamán megérkezett a 9.1-es frissítés, amivel általában számtalan új skin és egyéb információ is érkezik az adatbányászok remek munkájának köszönhetően. Az Epic Games és köztük már régóta folyik a csata, a fejlesztők pedig egyre több mindent és egyre jobban titkosítanak, hogy ne lehessen hozzáférni. Ez viszont a pár eltökélt leakert nem zavarja és folyamatosan új módszereket találnak. Ezúttal még egy kis easter egget is kaptak valamelyik fejlesztőtől, ami persze sose fog bekerülni a játékba:

Emellett viszont pár titkosított fájl kilétére még nem derült fény tegnap, de ma délelőtt már igen. Először is négy teljesen új és igen furcsa skin kimaradt a tegnapi rotációból, ugyanis a simán csak gombóc embernek nevezett kinézetek mélyre lettek elásva, de mára sikerült megtalálni őket:

Emellett a két töltőképernyőn látható skinekről sem kaptunk rendes képet egészen máig:

Ezek után már leginkább a szöveges fájloknál néztek körbe a leakerek, ahol nem csak egy új LTM-et, de egy meglévő módnak az újdonságait is megtalálták.

Az új LTM szinte teljesen ugyanúgy működik majd, mint a jól megszokott Fortnite, a legnagyobb különbség csak annyi, hogy maximum 50 játékos léphet be, a kör pedig gyorsabban és drasztikusabban szűkül. Emellett az aréna mód kedvelői is örülhetnek, hisz az információk alapján végre megérkezik a Squad és nem mellesleg a Trió játékmód is.

Mint az általában lenni szokott ilyenkor, tippelni sem merünk, hogy mi mikor érkezik, hivatalosan pedig még semmit sem jelentett be az Epic Games.

Nektek melyik skin tetszik a legjobban?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!