Orianna ulti trükk, AR tipp falak ellen Fortnite-ban és gránát védelem Inferno B lerakóján!

Orianna ulti trükk, AR tipp falak ellen Fortnite-ban és gránát védelem Inferno B lerakóján!

De ez még csak a jéghegy csúcsa, egyre sokrétűbb és minden információra kiterjedő anyagok készülnek az Akadémia műhelyében. A CS:GO, LoL, Fortnite, PUBG és FIFA fanoknak érdemes követniük ezt a csatornát. 

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

A LoL-ból sosem elég, és mielőtt megnéznétek az Extra leckét a Honvéd és a DEAC-Hackers összecsapásáról, elsajátíthattok egy Orianna ulti trükköt Frather segítségével. Malacko pedig Herald leszedése utáni manővert vázol fel nektek, amivel még több wardot lehet kipucolni a jungle-ből.

Ha azt mondom minden játékban kulcsfontosságú az információ szerzés és áramlás, akkor talán nem túlzok. Emiatt omgezjonesy bemutatja, hogy PUBG-ben miként lehet gyorsan és okosan tájékoztatni csapattársainkat a térképen. A másik Battle Royale játékban SzabyG bemutatja, hogy a P90 helyére bekerült új Tactical Assault Rifle-nek mi a legnagyobb előnye a falak kapcsán.

Ha még nincs elegetek a gránátozásból, akkor Cobain Inferno B lerakónál mutat nektek egy jó kis trükköt ezzel kapcsolatban, így az ellenfél kirobbanó élményben részesül. FIFA-ban egy jó felállás igazából meccset nyerhet nekünk, de nem elég ennyi, hozzá kell igazítani a taktikánkat is. A 4-4-2 kapcsán Csete edző úrtól megtudhatjuk mivel érdemes turbózni a stratégiánkat.

Minden további érdekesség a Honvéd edzőinek videóiból kiderül:

Legion Lecke #91

Legion Lecke #92

Legion Lecke #93

Legion Lecke #94

Legion Lecke #95

Legion Lecke #96

Legion Lecke Extra

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!