Hirdetés

9 millió hősismeret felett a világ legnagyobb Annie main játékosa

Huzsi | 19/05/23 09:36
Cikk mentése

Talán nem meglepő, hogy 9 millió pont egyetlen hőssel arra utal, hogy az Idéző rendkívül fanatikusan űzi a hőst.

Hirdetés

Annie Bot nemrég lépte túl a 9 millió hősismereti pontját természetesen Annievel, és jelenleg 9.188.555-nél tart kedvenc karakterével. Elmondása szerint egyetlen játékost ismer, aki ennél több ponttal rendelkezik egyetlen egy hősön, az a játékos pedig Ashe nyilaival játszik szívesen, ugyanis neki már 9.993.714 hősismereti pontja van a karakterrel.

Jared azt is elmondta, hogy 19.754 rangsorolt mérkőzést játszott már Annievel, és ezek kizárólag a rangsorolt mérkőzések számai. A Tweet mellett azonban a Riot Games egyik dolgozója sem ment el anélkül, hogy hozzászólt volna, ugyanis szerinte is szép eredményről van szó.

Riot Blaustoise tett Annie Bot számára egy ajánlatot, miszerint miután eléri a 10.000.000 hősismereti pontot, melytől már csak picivel több, mint 800 ezer választja el, akkor a Riot Games bázisán található Annie szobor fejére rak egy képet Jared arcáról, ezzel is kifejezve, hogy ő a legnagyobb Annie main a világon.sadasdadeNektek melyik hőssel van a legtöbb pontotok és mennyi az? Írjátok meg nekünk hozzászólásban!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Renci 4 hónapja
  micsoda dicsoseg
  0 0 Válasz
  • Huzsi 4 hónapja Renci
   Szerintem bárki örülne, ha megjelenhetne a Riot HQ-n :D
   0 0 Válasz
   • Renci 4 hónapja Huzsi
    Vicces lehet :D De ha engem raknanak ki (xddd) valoszinu soha az eletben jutok el oda hogy szemelyesen is megnezhessem szoval … annyira azert nem jo :c
    0 0 Válasz
 • Yourultismine 3 hónapja
  Nem nagy dicsőség ezzel a skill heggyel dicsekedni
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?