Készül a League of Legends mobilos verziója?

Készül a League of Legends mobilos verziója?

Ha hihetünk a pletykáknak, a Tencent már készíti egy ideje a játék mobilos verzióját.

A mai nagy játékok többsége már játszható telefonon is, ilyen a PUBG, a Fortnite például, de fejlesztés alatt áll az Apex Legends, a Call of Duty: Mobile és a Diablo: Immortal is. A mikrotranzakciós vásárlás egyre több pénzt hozhat manapság a konyhára, és ezt egyre többen vélik felfedezni, illetve kiaknázni.

A Reuters állítása szerint a Tencent, aki a Riot Games többségi tulajdonosa, és nem mellesleg eléggé jártas a mobiljátékok világában, már dolgoznak több mint egy esztendeje a játék fejlesztőivel azon, hogy a League of Legends megjelenjen mobilra is. Tavaly bejegyzésre került egyébként egy Legends of Runeterra név is, mely talán, de csak talán köthető ehhez is. Nem mellesleg ha hihetünk a felröppenő pletykáknak, idén még sajnos nem várható a játék megjelenése, de többen is úgy tudják, hogy aktívan fejlesztik azt.

Ellenben ott a tény is, hogy elvileg a Tencent 2015-ben azért adta ki a Honour of Kings nevű játékot, illetve az abból tovább fejlesztett Arena of Valort, mert a Riot Games nem szerette volna gyermekét mobilos verzióként viszont látni.

Hogy mi igaz az egészből? Azt könyvelje el mindenki saját magának, azonban mi nem lennénk meglepődve azon, ha a Riot is felfedezte volna a mobilos verzióban rejlő lehetőségeket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!