Az európai szerveren is megjelenhet az arany Type 59?

Az európai szerveren is megjelenhet az arany Type 59?

A legendás arany harckocsi talán az európai szervereken is hódíthat.

A mai napon nemcsak az amerikai Királytigris, hanem az arany Type 59 is bekerült a játék fájljai közé. Az amerikai Királytigrissel szemben a legendás kínai harckocsiról rengeteg mindent tudunk.

Először is egyedi arany dizájnnal látták el, másodszor tier limites, harmadszor minden paraméterében megegyezik a normál Type 59-cel, és végül, de nem utolsó sorban az ára 15.000 arany lesz, -bár lehet bölcsebb lenne játékbeli értéknek hívni.

Biztosan felmerült bennetek a kérdés, hogy miért kérnek el érte ilyen sokat, ha -a festést leszámítva- egy az egyben megegyezik a normál Type 59-cel? A válasz, hogy dupla XP, szabad XP és kredit szorzóval rendelkezik, tehát minden körben kétszer annyi XP-t, szabad XP-t és kreditet hoz, mint a sima Type 59. Jól hangzik, nemde?

Egyelőre nem tudni, hogy megvehetővé válik-e ez az egység -és ha igen, mikor-, viszont biztosan nem véletlenül került be az európai kliensbe is. Ha valóban megvásárolhatóvá teszik, akkor kötelező vétel lesz mindenkinek, aki valami igazán egyedire vágyik.

Te elköltenél egy kisebb vagyont csak azért, hogy a garázsodban tudhasd az arany Type 59-et?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.