82-t pakolt s1mple, mégsem volt elég - ideje elgondolkodni a váltáson?

82-t pakolt s1mple, mégsem volt elég - ideje elgondolkodni a váltáson?

Megvannak az ESL Pro League finalistái! Nagy meglepetésre nincs köztük a NA'Vi!

Tegnap véget ért az EPL kilencedik szezonjának alapszakasza, tehát kialakult az a tizenhatos fogat, amely június 18 - 23 között küzd meg a bajnoki címért és a 750 ezer dolláros összdíjazásért. A sokak által favorizált Natus Vincere, amely csapatában tudhatja a világ legjobb játékosát, s1mple-t, nem jutott be a döntőbe.

North ellen alul maradtak, ezután simán hozták BIG elleni mérkőzésüket, majd jött a Heroic, amelyben ugyan szimpatikus játékosok vannak, de még álmainkban sem gondoltuk volna, hogy nyerhetnek. Ráadásul a Heroic csak nemrég találta meg újra ömagát, hiszen JUGi május elején hagyta el a csapatot. Ez persze motivációt is adott a dán többségű csapatnak, ahogy azt elmondták egy interjúban.

Sokszor beszélünk s1mple-ről, mint egyszemélyes hadseregről. Ezúttal is indokolt.1.95-ös K/D, 1.53-as rating, 93-as ADR s1mple-nél, míg a többieknek nem volt se kiemelkedően jó, se baromira rossz rossz teljesítménye, ám az ismét jól látható

nem a jobb játékosok, a jobb csapat nyeri a mérkőzést.

Hiába az ace, az őrületes nyitók, a megnyert clutchok.

Lehetséges, hogy s1mple-nek váltania kéne? 

Hangzik el a rajongóktól közvetítésről-közvetítésre. Vissza kell kérdeznem.

Mégis hova?

Jobb CIS csapatot nem fog találni, márpedig az amerikai CS-t már kipróbálta a Liquiddel, de inkább az övéivel akart játszani s1mple. Ezután elképzelhetetlennek tartom, hogy váltana, még a MiBR/FaZe kedvéért sem.

Bár nagy csapás ez a NA'Vi számára, ne feledjük, hogy április elején Kínában bajnokok lettek, amikor megnyerték a StarSeries i-League 7. szezonját, legközelebb pedig Kölnben bizonyíthatnak.

Az ESL Pro League kilencedik szezonjának döntősei pedig az alábbi csapatok!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!