"Tfue egy kigyó" - Egy hacker a bátyja nevében szapulta Tfue-t Twitteren

Hirtelen azt hihettük, hogy a dráma már a családi kapcsolatait is tönkreteszi, de végül kiderült, hogy csak feltörték a fiókot.

Az elmúlt napok nem csak Fortnite háza táján, de az e-sport berkein belül is Tfue-ról és a FaZe-ről szóltak. Tegnap késő délután végül az org megadta magát és elismerték, hogy a neten keringő dokumentumok tényleg Tfue szerződését mutatják, emellett a tulaj, Banks is beismerte, hogy egy borzasztó szerződést írattak vele alá.

Ezt leginkább azért mondja, mert az eddig ismert számok mellett és a három éves szerződésen túl bekerült még egy olyan zárlat, aminek segítségével élete végéig vehetik el a pénzt Tfue-tól, ugyanis minden interneten megtalálható tartalomból a FaZe klánnak is csurran-cseppen méghozzá addig, ameddig az fent van az internet. Emellett rengeteg apró részlet van benne, amiért a legtöbb ember sosem írta volna alá ezeket a dokumentumokat, ha előtte átolvassa. Tfue ezt nem tette meg, így komoly csapdába esett. Elmondása szerint hat hónapja próbál velük dűlőre jutni, de nem sikerült és ezért választotta a pert. A másik oldalon Banks viszont azt mondja, hogy már olyan szerződéseket ajánlottak neki, amivel nagyon jól járt volna. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a profi játékosnak van igaza, a FaZe-nek pedig jobb lett volna ha egyszerűen a botrány kirobbanása előtt elengedik a játékost.

A tegnapi nap folyamán szinte mindenki támogatásáról biztosította Tfue-t, de este fele érkezett egy olyan tweet, amit senki tudott hova tenni.

"Most őszinte leszek. Tfue egy kígyó, aki kihasználta a FaZe-t egy kis pénzért és hírnévért. Az igazság az, hogy Banks nélkül sehol sem lenne ma."

Mindez nem lenne nagy dolog, ha egy random profitól jött volna, de mindezt Tfue saját bátyja írta ki Twitterére. Szerencsére pár órával később Instagramján elárulta Jack, hogy feltörték a fiókját, méghozzá pontosan ugyanaz a srác, aki a Fortnite hivatalos fiókját is feltörte. Az oldal még mindig a hacker kezében van, így az onnan érkező Tweeteket nem érdemes elolvasni. 

Bryce Blum, az egyik leghíresebb e-sport jogász, hosszú tweetekben magyarázta el az egész drámát és végül arra jutott, hogy a szerződésben található néhány kikötés egyszerűen borzasztó és egyáltalán nem szokásos elemek. Ettől függetlenül a FaZe akkor egy szinte ismeretlen sráccal írt alá szerződést egy olyan játéknál, ami akkor még nem futott be. Emellett megpróbálták ezt kijavítani, de Tfue végül az egymillió dolláros szerződést sem akarta elfogadni.

Kíváncsian várjuk, hogy végül tényleg lesz-e a sztoriból tárgyalás, ha pedig igen, akkor az mennyire nehezítheti még a FaZe további működését. Ez viszont még bőven a jövő zenéje.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!