Így verekedd át magad a Dalaran Heist első szárnyának Heroic ellenfelein!

Így verekedd át magad a Dalaran Heist első szárnyának Heroic ellenfelein!

A Dalaran Bank nehezített módjában kétszer meg kell gondolnunk, milyen paklit vagy passzív képességet választunk. 

Kicsivel több mint egy héttel ezelőtt megérkezett a Rise of Shadows PvE tartalma, ami a hangzatos The Dalaran Heist nevet kapta és a történet alapján az egykor legyőzött ellenségek próbálják meghódítani a lebegő mágikus várost. A korábbiakkal ellentétben a fejlesztők úgy határoztak, komolyabb tartalmat adnak ennek a sozóló kalandnak, így az első szárny után goldért vagy valódi pénzért tudjuk feloldani a fejezeteket. Ha még nem ismerkedtetek meg a Dalaran Heist világával, legyőzendő ellenfeleivel és azok képességeivel, kattintsatok az alábbi cikkünkre ér pörgessétek végig a galériánkat.

A játékmód egyébként összességében nem csak szórakoztató, de többször is újra játszható, így több 10 órányi szórakozást nyújt a kalandot kereső játékosok számára. Természetesen a Normal mód mellett mind az öt szárny játszható Heroic módban is, ahol jóval nagyobb kihívás fogadja a vállalkozó szelleműeket. Érdekes módon a nehezítés mértékét nagyon jól eltalálta a Blizzard, szóval néhány normal kör után nyugodtan próbálkozhatnak akár a kezdő játékosok is vele, viszont lenne néhány tippünk, hogy miként is érdemes belefogni a mókának. Kezdjük is a Dalaran Heist első fejezetével, a Dalaran Bankkal!
A Normal módhoz hasonlóan a Heroicban is nyolc ellenféllel kell megküzdenünk és a játékszabályok szerint minden meccsen van egy láda, amit ha feltörünk, akkor mi és az ellenfél is két Coinnal gazdagodik. Ezt a mechanikát mindenféleképpen figyelembe kell vennünk a nehezített módban, nem csak a stratégiánknál, de a pakli építésnél, továbbá a főhős választásánál is, mivel egyes kasztok nagyobb előnyt tudnak kiszedni az érmékből. 
A legfontosabb kérdés tehát először is, hogy feltörjük, vagy ne törjük fel a Cache of Casht? Ezzel érdemes már a kaszt választásnál is foglalkozni, hiszen a kezdésnek adott Mage, vagy a tegnap esti frissítésben a harmadik szárny érkezésével megjelent a Rogue is rengeteg féle módon ki tudja használni az érméket. A mágusnál ha szeretnénk rámenni a nulla manás spellekre, akkor érdemes olyan lapokat keresnünk, mint a Mana Wyrm, a Mana Cyclone, a Magic Dart Frog, a Flamewaker, vagy Archmage Antonidas, hogy repülhessenek azok a Fireballok. 

A Rogue esetében a Combo szinergiákat érdemes figyelembe venni a pakli építésnél, ha szeretnénk feltörni a ládát, így keressük a Vilespine Slayert, az SI:7 Agentet, az EVIL Miscreantot, vagy a mindent vivő Edvint, eseteg a Gadgetzan Auctioneert. Ezzel a kaszttal egyébként különösen érdemes is rámenni erre a mechanikára, hiszen biztosan lesz legalább két ingyen aktivátorunk. Ettől függetlenül az extra coinok akkor is jól jöhetnek, ha mana szűkében vagyunk, de szeretnénk mondjuk korábban kijátszani valamilyen nagy spellt, mint mondjuk a Dreamgrove Ring, vagy az EVIL Propaganda. 

Persze határozhatunk úgy is, hogy figyelmen kívül hagyjuk a coinokat és teljesen más irányba megyünk el a kaszt választásnál és pakli építésnél. Egyik körömben például fittyet hánytam az ésszerűségre és egy sok manás Legendary lényekkel teletűzdelt, rendkívül kapzsi Rogue listát építettem, nem törődve semmilyen szinergiával. Természetesen így is lehet nyerni, viszont lényegesen nehezebb, főleg ha nem ajánlja fel a rendszer mondjuk azt a passzívot, hogy a lényeink Rush képességgel rendelkeznek, vagy a kezdő Hero Powerünket egy Death Knight hősképességre cserélőt. 

Összességében azt tudom tanácsolni, hogy a Heroic run elkezdése előtt mindenféleképpen menjetek jó pár Normal kört, hogy kiismerjétek a Dalaran Bank ellenfeleit, hősképességeiket, továbbá a számotokra elérhető kasztok paklijait. Miután mindezzel megvagytok,  csak akkor vágjatok bele a nagyobb falatba, plusz a pakli, passzív, továbbá a kincs választásotok ha minimális szinten is, de mindenféleképpen álljanak szinergiában egymással, így még a trükkösebb ellenfelekkel szemben is fel tudjátok majd venni a versenyt. Ha kíváncsiak vagytok egyébként egy Heroic Dalaran Bank körre, nézzétek végig az alábbi videót!

Nektek egyébként hogy tetszik a Dalaran Heist Heroic változata? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!