Kreditért vehetjük a prémium tankokat a feketepiacon

Kreditért vehetjük a prémium tankokat a feketepiacon

Az egy hétig tartó esemény alatt a hihetetlen kedvezménnyel vásárolható prémium tankokon túl egyéb extrák is várhatóak.

Hét nap szabályok nélkül. Egy rejtélyes kedvcsináló videó bukkant fel tegnap délután a hivatalos oldalon, ami betekintést nyújt a feketepiac működésébe. Az új játékbeli esemény megannyi kedvezményt tartogat, így rögtön az első napon kreditért megvehető M41 90 GF Bulldogot és ötszöröző győzelmi szorzót kaptunk.

Hét napon keresztül 12 óránként új akció

A feketepiacot a boltban találod, -azon belül is a legfelső ikonra kattintva érhető el. Az akció időtartama alatt mindennap reggel hat és este hat órakor új ajánlatot kapunk. Egyelőre nem tudni, hogy a következő napokban milyen harckocsik kerülnek be az akcióba, ugyanakkor a limitált darabszám miatt érdemes minél előbb lecsapni az áhított egységre.

A játékbeli bónuszokról se feledkezzetek el

A legelső bónusz az ötszörös győzelmi szorzó volt, de a napokban felbukkanhatnak még hasonló kedvezmények. Ennek tükrében erősen ajánljuk mindenkinek, hogy amikor csak lehet, lessetek fel a szerverekre, hogy ne maradjatok le a legújabb akciókról! A prémium tankokat gyorsan elkapkodják, a bónuszokat pedig időbe telik maximálisan kihasználni.

Melyik prémium tank megjelenésének örülnétek a feketepiacon? Mi a véleményed erről az újításról?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.