Hirdetés

Gyorsítsd meg legénységed fejlődését kézikönyvekkel!

Scheff | 19/05/24 09:34
Cikk mentése

Képezd soha nem látott tempóban a legénységedet a legénységi kézikönyvek segítségével.

Hirdetés

Ha egy mondatban szeretnénk megfogalmazni a legénységi kézikönyvek lényegét, akkor azt mondanánk, hogy a tervrajzokhoz hasonlóan működnek, de a fejlődést nem XP csökkentéssel, hanem közvetlen XP bónusszal gyorsítják. A legénységi kézikönyvek a tervrajzokhoz hasonlóan elsősorban random csatákból szerezhető ládákból nyithatóak. A játékba az 1.5.1-es frissítéssel kerülnek be.

A továbbiakban ismertetjük, hogy pontosan mit kell tudni róluk, hogyan működnek, miképp szerezhettek minél többet belőlük, és így tovább. Kezdjünk bele!

Általános áttekintő

A legénységi kézikönyvek olyan fogyócikkek, amik automatikus eltűnnek, miután felhasználásra kerültek. Több típusuk van, és mindegyiknek megvan a saját, egyedi értéke. Minél értékesebbek, annál több legénységi XP-t adnak a tagoknak. A játékban a legénység ikonjára kattintva találod őket.

Az első két legénységi kézikönyv közel megegyezik. Mindkettőt random csatákkal szerezhető ládákból nyithatod, és a teljes legénységnek biztosítanak XP bónuszt. A harmadik kézikönyv játékbeli esemény alkalmával szerezhető, és szintén az adott tank teljes legénységének ad XP bónuszt. A negyedik kézikönyv több szempontból is egyedi. Egyrészt csakis kizárólag játékbeli esemény alkalmával szerezhető meg, másrészt kizárólag a kiválasztott legénységi tagnak biztosít XP-t.

Megjegyzés: A Personal Training Manual egyelőre még nem végleges, így ezek a kézikönyvek csak később kerülnek bemutatásra.

Az 1.5.1-es frissítés megjelenésével minden játékos kap 11 darab Training Bookletet, -egyet minden nemzethez. Továbbá a Training Manual kreditért is megvásárolható lesz.

A Training Booklet, a Training Guide és a Training Manual csak a meghatározott nemzet tankjainál, 100%-os főképességgel rendelkező teljes legénységnél használható.

Megjegyzés: Ezek a legénységi kézikönyvek minden legénységi tagnak egységes bónuszt biztosítanak. Például a Training Booklet minden legénységi tagnak fejenként 20.000 XP-t fog adni.

A Personal Training Manual szintén csak a meghatározott nem tankjainál használható fel, de nem igényli a 100%-os főképességet és a teljes legénységet.

Egyelőre még semmi sem végleges

Ahogy mindig, úgy most is hangsúlyozzuk, hogy az ismertetett értékek a hivatalos megjelenéskor még változhatnak. Mindez attól függ, hogy a Wargaming tesztjei milyen eredményt hoznak. Meglátásunk szerint ez egy kiváló újítás, ami főképp az új játékosok játékélményén fog javítani.

Mi az első benyomásod a legénységi kézikönyvekről? Véleményed szerint jó irányt vett a World of Tanks fejlesztése?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • _SturmGun_ 3 hónapja
    Szerintem ez egy nagyon jó ötlet! De remélem hogy tényleg csak csatákkal és küldetésekkel lesz majd megszerezhető, és nem bundle-ökel...
    0 0 Válasz
  • mekler87 3 hónapja
    hát wg már tényleg mindent kitalál
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?