Saját édesapja edzősködésével sikerült bejutnia a Fortnite VB-re

Megható történet arról, hogy hogyan segítették a szülők továbbjutásra BuckeFPS-t

A Fortnite jelenlegi profi közösségében már nem könnyű szép eredményeket elérni. Egyre több és jobb játékos van a VB kvalikon, ami miatt néha tényleg küzdeniük kell a legjobbaknak is, hogy továbbjutó helyen végezzenek. Ha pedig valaki most próbálja beindítani a karrierjét, annak tényleg fel kell kötnie a gatyát, mert egy szervezet és szponzorok nélkül csak a siker megengedett, különben a rengeteg munkából egy forintot sem fog viszontlátni. BuckeFPS pont egy ilyen srác, akinek a Fortnite-ban elért eredményeiről semmit sem találhatunk az interneten, főleg azért, mert valószínűleg még egyszer sem sikerült ilyen messzire jutnia. Épp ezért ilyen megható ez a siker történet, hogy az előző héten végül csak sikerült a VB-s továbbjutás, de mindezt nem egyedül, hanem a családjával sikerült elérnie.

Miközben a meccseken küzdött, hogy összeszedje a 63 pontos végeredményét, mindvégig majd kiugrott a szíve, de volt egyetlen hang, ami állandó volt az összes meccsen, ez pedig az apja biztatása és tippjei. A videóban végig hallható, ahogy az édesapja nem csak folyamatosan nyugtatta, de tippeket adott, hogy szerinte milyen tárgyat kéne felvennie, mit kéne megtartania, éppen hány ponttal rendelkezik, milyen helyezést kell elérnie, hogy megtartsa a jelenlegi pozícióját és hány gyilkosságra van szüksége, hogy végül továbbjusson. Ez bőven kimeríti az edző szerepkörét, így a több órás versenyen a büszke apuka mindvégig segítette és szurkolt fiának. Mindez egyébként anyák napján történt, de édesanyját kicsit sem zavarta ez a helyzet, az utolsó meccseken már ő is ott szurkolt a háta mögött, hogy meglegyen a továbbjutás.

Mint azt már fent olvashattátok, a 63 pont végül elég volt, így a továbbjutás megerősítése után az apja még hagyott hátra némi klasszikus atyai tanácsot:

"Szeretlek fiam, nagyon büszke vagyok rád, csak tegyél meg nekem egy szívességet; maradj szerény és hálás győztes"

A videóban betekintést nyerhettek, hogy hogyan is történt mindez pontosan, majd a végén azt is végighallgathatjátok, ahogy az érzelmek eluralkodtak Bucke-n. A következő állomás New York, de némi pénzt már most biztosan hazavihet, ami mellett ez a támogató család talán többet ér mindennél.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.