Post-Nerf rémálom: Top 500 Legend Omega Control Warlock paklibemutató

Habár mostanában csak a Zoolock hasított, a héten bevezetett átalakítások miatt előkerült a Control változat is. 

A Blizzard még a hét elején sokkolt mindenkit azzal, hogy célzott nerfeket adott a Rogue kasztnak és az EVIL Miscreant, a Raiding Party, továbbá a Preparation is kisebb nagyobb átalakításon esett át. A változtatások nem sokkal később meg is érkeztek a játékba és egy új korszak kezdődött el a Hearthstone rankedjén. Ha kíváncsiak vagytok rá, miként alakulnak a paklik közti erőviszonyok az elmúlt néhány napban, fussátok át az alábbi cikkünket!

Az első nerfhullámnak köszönhetően egyébként a kísérletezők is nekiálltak újra felfedezni a spanyol viaszt és egy orosz játékosnak, név szerint NovaMograph-nak egy Control Warlock listával sikerült egészen Top 500 Legendig menetelnie, 17-0-ás statisztikát összehozva. Nézzük is meg, miből áll a pakli!

Omega Control Warlock

Kód: AAECAf0GBokG3Aa2B/kMnPgCvZkDDIoBkwHbBpIH4QeNCMQIzAjL7ALD8wKPgAPalgMA

A pakli alapvetően magán hordozza a klasszikus Control Warlock sajátosságait, így nem hiányoznak belőle az olyan takarító spellek, mint a Mortal Coil, a Shadow Bolt, a Hellfire, a Shadowflame, illetve a Siphon Soul és a mindent vivő Twisting Nether. Az ellenfél lényeinek leszedésében mindemellett Lord Godfrey, az alap kelléknek számító Doomslayerek, továbbá két Mossy Horror is segítséget nyújt, így akár az Aggro paklikkal is fel tudjuk venni a versenyt. Érdekesség, hogy a Spell és Dragon Mage óriásai ellen is techelve lett a pakli a Big Game Hunterrel, amiből tapasztalataim alapján nyugodtan használhatunk akár kettőt is, elhagyva egy Horrort. 

Leszedésekből tehát nincs hiány, szóval meg tudjuk állítani az életünkre törő fenyegetéseket, viszont így mégis hogy nyer a pakli? A megoldást első körben a már megszokott Mountain Giantek jelentik, amire a legtöbb kasztnak nem sok megoldása van, ha sikerül kiraknunk a korai körökben, később viszont óvatosabban kell kihasználnunk ezt a rendkívül fontos erőforrást. A gigászok mellett fontos szerepet kap még a pakli nevét adó Omega Agent, mivel 10 manánál a Battlecry képessége plusz két példányt rak le nekünk a pástra. Az ügynököt egyébként érdemes kombinálnunk Barista Lychennel, hogy minél többször rakhassuk ki a tripláját a végjátékban. 

Az Omega Control Warlock korábban is feltűnt már a Rise of Shadows megjelenése után, viszont a metapaklik egyáltalán nem hagyták érvényesülni. A mostani verzió sajnos még annyira friss, hogy nem sok anyag van még róla, viszont az alábbi videóban bepillantást nyerhettek, hogyan is kellene megjátszani a paklit és változatait. Jó tanulást!

asdasd

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!