Óriási runboost-ot mutattak be az NRG játékosai Vertigo-n

A látványos képsorokat a cs_summit versenyén produkálták az amerikaiak.

Javában zajlik a cs_summit immáron negyedik szériája, amely nem indult feltétlenül zökkenőmentesen, hiszen korábban már itt is olvashattatok arról, hogy a Renegades norvég játékosa, jkaem írta le a véleményét arról, hogy nem a legmodernebb eszközök fogadták Los Angelesben.

Most azonban egy kevésbé negatív hírrel jelentkezünk az amerikai versenyről, hiszen egy olyan megmozdulást alkotott az amerikai többségű NRG csapata, amin csak mi is ámulunk és bámulunk, továbbá a kommentátorok reakciója is elárul mindent a látottakról. Az NRG a Liquid ellenfele volt, amikor is 6-4-es Liquid előnynél próbálta ki ezt a runboost-ot a tarik-Ethan páros.

Természetesen ez egy elég bátor és merész próbálkozás volt, hiszen az épület oszlopát kívülről kerülte meg az ugrás közben tarik, ha pedig a mozgást ott elrontja, akkor mindannyian tudjuk, hogy mi lett volna a vége. Ez viszont nem történt meg, sőt a sarokban bújkáló ELiGE-t még le is tudta lőni tarik, akinek foggalma sem volt arról, hogy így jelenik majd meg az egyik ellenfele.

A cs_summit versenye magyar idő szerint hétfő hajnalban fog véget érni, 18:00-tól kezdődik majd az első elődöntő, ahol a két európai csapat, a Vitality és az ENCE játszik majd egymás ellen, 21:00-tól pedig a másik elődöntő résztvevői pont azok lesznek, akik a klipben is láthatóak, a döntő pedig menetrend szerint éjjel fél 1-kor kezdődik.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!