Pár megás patch jön, az Epic pedig a legnagyobb Fortnite Youtuberrel csinálhat versenyt

Pár megás patch jön, az Epic pedig a legnagyobb Fortnite Youtuberrel csinálhat versenyt

A Burst SMG-n kívül szinte semmi újdonság nem jön majd, emellett pedig egy teaser kép is érkezett.

Tegnap este az Epic Games bejelentette, hogy a 9.10-es tartalomfrissítés ma, 14:00-kor érkezik mégpedig letöltés nélkül, így minden valószínűség szerint csak a Burst SMG érkezik meg. Emellett persze jöhet pár Vault vagy kisebb változás, de nagyon úgy tűnik, hogy a jéghegyben bujkáló szem még nem fedi fel magát.

Mindezek mellett viszont egy újabb tweet is érkezett, ami egy szokásos teaser kép volt, ezúttal viszont nem egy nagy sportmárka vagy éppen mozifilmet próbáltak beharangozni vele, hanem egy számunkra kevésbé ismert Youtubert, Rubiu5-öt.

Sokszor bele se gondolunk, de az angol, arab és kínai nyelv mellett a spanyolt beszélik még legtöbben a világon, ami a gyarmatosítások miatt történhetett meg. Éppen emiatt sok spanyol nyelvű hírességnek nem kell angolra váltania, hogy sikereket érjen el, hisz az anyanyelvével is egy hatalmas bázist érhet el. Rubiu5-t összesen 12,7 millióan követik Twitteren, 30 millió Youtube feliratkozóval rendelkezik és ő tart egy igen impozáns rekordot is. Az e-sport történelemben ő volt az első olyan személy, aki egymilliónál több embernek streamelt egyszerre egy versenyt.

Látható tehát, hogy a spanyolajkú közösségben egy igazi Fortnite sztár Rubiu5, így nem véletlen, hogy nyitni szeretne felé az Epic Games. Egyelőre egy közös versenyre tippelünk, de az eddigiek alapján szinte bármit kitalálhattak a PR-osok.

Apropó PR-osok, tegnap a Fortnite Twitter kezelőjének sikerült elkövetnie egy komolyabb hibát. Azok a személyek, akik ezzel foglalkoznak általában egy Tweetdeck nevű programot használnak, amivel könnyűszerrel lépkedhetnek át egyik Twitter profilról a másikra. Természetesen több lépcsős védelem van, hogy véletlen se tweeteljünk ki olyasmit, oda ahova nem akarunk. Ezt viszont most sikerült benéznie a Fortnite Twitter kezelőjének, így egy retweetelt egy Destiny-s posztot, amiből mindenki egy Destiny x Fortnite eventre gondolt. A posztot azóta már törölték és valószínűleg a profilt kezelő személy is párszor beleverte a fejét a falba ezért az amatőr baklövésért.

Kíváncsian várjuk viszont, hogy mit tervez mára az Epic Games, ugyanis a fájlok között még mindig renget minden bujkálhat.

Frissítés: Pár perccel ezelőtt újabb posztot rakott ki a Fortnite, miszerint egy minimálisat mégiscsak kell töltenünk:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!