Zsinórban harmadszor is a Noblechairs gamer széke a legjobb Európában!

Zsinórban harmadszor is a Noblechairs gamer széke a legjobb Európában!

A Noblechairs háza táján leginkább a HERO sikerére számítottak, de a 2017-ben már elsőként végzett EPIC újra felült Európa trónjára.

Május 27-én, a Computex 2019 előestéjén tartották meg az 5. European Hardware Awards (Európai Hardver díj) díjátadóját Tajvanban, a tajpeji W Hotelben. Több, mint 250 technológiai iparág legfontosabb embere volt jelen. Az EHA minden esztendőben kiválasztja, egy száznál is több tagot magában foglaló zsűri révén az európai piacon elérhető legjobb hardver termékeket. Nem kell meglepődni, ebbe a kategóriába az összes gamer felszerelés beletartozik.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, belső tér

A gamer székeket előállító Noblechairs az utóbbi években piac meghatározó alakjává vált, pláne miután 2017-ben az EPIC névvel ellátott termékük megkapta az EHA kitüntetését, majd egy évre rá az ICON lett a legjobb. 2019-ben pedig hiába hitte szinte mindenki, hogy a HERO is bezsebeli ezt a díjat, de nem bírta letaszítani az első helyről az EPIC ülést. Saját házon belül maradt tehát a díj.

Az ultimate trón néven is emlegetett gamer széket elképesztően jól eltaláltak, ez volt a világ első valódi bőrrel bevont játékosoknak szánt ülése. Ilyenekben játszhattak a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság legjobbjai a döntők napján. Ez a csúcskategóriás termék tehát nem hiányozhat egyetlen gamer szobából sem.

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!