Versenyezzetek Battle Royale-ban, vagy éppen 1v1-ezettek CS:GO-ban - PlayIT Budapest 2019

Versenyezzetek Battle Royale-ban, vagy éppen 1v1-ezettek CS:GO-ban - PlayIT Budapest 2019

Ezek a programok várnak június elsején a budapesti PlayIT-en.

Június elsején, szombaton ismételten ellátogathatunk a PlayIT-re, ahol a szervezők rengeteg érdekes programmal és e-sport versenyekkel várnak minket. A szokásos kupák és cosplay versenyek mellett ezúttal olyan csapatokkal is találkozhattok, mint a Salamander, vagy a Nice Gaming. Nézzük is meg pontosan, hogy mit csinálhatunk a 2019-es budapesti PlayIT-n.

Mastercard Nagyszínpad

A nagyszínpadon 10:10-kor kezdődik a megnyitó, ami után több Youtubert, cosplay versenyt és még egy FIFA bajnokságot is láthatunk. A színpad egészen 18:00-ig szórakoztatja a nagyérdeműt, ami után ajándékosztás is lesz.

Mastercard Videós Aréna

Ha leginkább a videósokért és a streamerekért látogatsz el a szombato PlayIT-ra, akkor a videós arénát neked találták ki. Találkozz kedvenceiddel és szerezz tőlük aláírásokat vagy vegyél részt az exkluzív előadásokon.

Battle Royale versenyek

Több helyen is láthattok majd Battle Royale versenyeket, hisz PUBG Duo, Fortnite Duo, Fortnite Squad és Apex Legends versenyeken is követhettek, de akár részt is vehettek rajtuk.

CS:GO és LoL 1v1

A világ két legnagyobb e-sport játékában is kipróbálhatjátok magatokat méghozzá 1v1-ben, ahol még nyereményeket is nyerhettek.

És sok minden más

Ezen kívül persze rengeteg új játékot, vagy egyéb e-sport címet próbálhattok ki a csarnok egészében. Mindezek mellett rengeteg külön Cosplay-es stand és egyéb érdekességek is várnak titeket, így egészen biztosan nem unatkoztok majd.

A további menetrendet és minden apró részletet ITT érhettek el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!