Két út a győzelemhez: Mech és Holy Wrath Paladin áttekintő

Két út a győzelemhez: Mech és Holy Wrath Paladin áttekintő

Bár ladderen mostanában rendkívül ritkán találkozni Paladinokkal, de azért nincsenek elveszve.

A Hunter paklik által szegélyezett ladderen csak elszórtan lehet összefutni Paladinokkal, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen elveszett lenne ez az osztály. Természetesen a bemutatott két paklit koránt sem lehet a legjobbként aposztrofálni, ugyanakkor jó kezekben meglepően eredményesek lehetnek.

Pepe's Top 400 Legend Mech Paladin

Kód: AAECAZ8FBvQFhPwC8f4CkYADoIADvYYDDIwB3AOTBM8G9ge09gL8/ALh/gLshgP5kwO+mAO0mwMA

Ha Paladin, akkor Mech Paladin, -vágja rá a játékosok egy jelentős hányada. A Rise of Shadows kiegészítő óta a legkonzisztensebb eredményeket hozó Paladin archetípus, aminek egy esélyt mindenképp érdemes lehet adni. Az összecsapások során többnyire csak arra kell törekedned, hogy mindig legyen valamilyen minionod a páston. A mérkőzés elején a Sunreaver Spy biztosíthatja ezt, majd a későbbiekben az újabbnál újabb mech szinergiák egyre nagyobb tempóelőnyhöz juttathatnak. 

Holy Wrath Paladin

Kód: AAECAZ8FBvQFhPwC8f4CkYADoIADvYYDDIwB3AOTBM8G9ge09gL8/ALh/gLshgP5kwO+mAO0mwMA

A Holy Wrath Paladin legnagyobb előnye, hogy annyira kevesen használják, hogy a legtöbb ellenfél sokszor azt sem tudja, hogy mi folyik itt, és mire rájönnek, addigra többnyire már túl késő. Az általános stratégia, hogy életben maradsz, felhúzod az összes lapodat, majd Shirvallah, the Tigert visszakevered a Baleful Bankerekkel, majd a következő körben 50 potenciális sebzést zúdítasz ellenfeled nyakába. Ne feledjétek, hogy június 3-án felemelkednek a mechek, ami a Crystology-t egy manássá teszi.

Te milyen gyakran játszol mostanság Paladinnal? A két verzió közül melyik áll közelebb hozzád?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


Kövess Minket!