Elemezzük a Rise of the Mechs esemény buffolt lapjait!

Elemezzük a Rise of the Mechs esemény buffolt lapjait!

Ássuk bele magunkat a Rise of the Mechs buffok lehetséges következményeibe.

A Rise of the Mechs egy igen komoly újraegyensúlyozási hullámot hoz a játékba, ami természetesen elsősorban a mecheket fogja érinteni, -sőt mi több, igen pozitívan. Ha ez nem lenne elég, akkor ingyen hozzájuthatunk egy új golden legendary laphoz, SN1P-SN4P-hez. A megszerzéséhez csupán be kell jelentkeznünk június 3-a és július 1-je között a játékba.

Az új mech kártyával egy későbbi cikkünkben részletesen is foglalkozunk majd, így egyelőre csak három dolgot jegyeznénk meg vele kapcsolatban. Egyrészt, hogy SN1P-SN4P a The Boomsday Project része lesz -tehát a kiegészítő rotálásával tőle is búcsút kell vennünk-, másrészt nem lesz nyitható The Boomsday Project csomagokból, harmadrészt craftolható lesz, de golden variánsához csak az eseménnyel lehet hozzájutni.

A buffok hatása a játékmenetre

Egyelőre igen nehéz megsaccolni, hogy a buffok miképp hatnak majd a játékmenetre, ugyanakkor van pár lehetséges elképzelésünk róla. Persze a kérdéskör komplexitása magában foglalja, hogy talán elsiklunk néhány részlet felett, így amennyiben felfedeztek egy új opciót, mindenképpen osszátok meg velünk!

Necromechanic és Flark's Boom-Zooka

Nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy a jelenleg parkolópályára került Deathrattle Hunter kontrollosabb, nagy lényekre támaszkodó verziója visszatérjen. A két lap összepárosítása lehetségessé válik, -feltéve, ha birtokunkban van egy coin.

Luna Pocket Mage

Egy elfeledett varázslat, ami hét manáért egyszerűen túl lassú volt, de ötért már erősen elgondolkoztató a használata. Kísérleti jelleggel nyugodtan kihagyható egy hely neki a class legnépszerűbb deckjeiben, mint a Conjurer's Mage vagy a Cyclone Mage.

Pogo-Hopper és Violet Haze

A Rogue nerfek ellenére nem jelenthetjük ki, hogy a Tempo Rogue eltűnik a süllyesztőben, de a módosítások talán indukálják majd, hogy feltámadnak a Pogo-Hopper és a Deathrattle Rogue paklik, -még ha tiszavirág életű lesz is hosszuk.

Spirit Bomb és Dr. Morrigan

A legérdekesebb módosítás mind közül. Ha Warlock, akkor mindenki a Zoolockra gondol, de persze ott van még a Controllock is, ami az egy manás Spirit Bombbal egy kiváló korai leszedést kap, illetve Dr. Morrigan multifunkcionálissá vált. A legjobb példa erre a Dr. Morrigan és Shadowflame párosítás, ami nemcsak letakarítja ellenfelünk térfelét, de rögtön a pástra küld egy fenyegetést, amivel jobb esetben ellenfelünknek azonnal foglalkoznia kell majd.

Lapok, amikről nem beszéltünk

Akadnak még lapok, amik egyértelműen javultak, mint a Gloop Sprayer, a Thunderhead, a Security Rover vagy épp a Beryllium Nullifier, de ezeket eddig is játszották, és ezután is fogják. A maradék kártya pedig aligha okoz valódi ráhatást a játékmenetre. Összességében a változtatások jók, de a Priest és a Paladin esetében Blastmaster Boom jobb lapokat is választhatott volna tesztalanyul.

Te milyen lehetőségeket látsz a buffokban? Felfedeztél esetleg valami olyat, ami felett elsiklottunk?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!