Rise of the Mechs ajánló: Három mech centrikus Hunter deck

Rise of the Mechs ajánló: Három mech centrikus Hunter deck

A június 3-án kezdődő Rise of the Mechs eseményre elkezdhetitek beizzítani ezeket a Hunter deckeket is.

A Rise of the Mechs esemény ma este kezdődik, és megannyi érdekességgel kecsegtet. A Hunter számára két lapot buffolt a Blizzard. Egyrészt a bemutatott paklikban katalizátorként funkcionáló Necromechanic ötről négy manára, másrészt pedig a Flark's Boom-Zooka nyolcról hét manára csökkentették.

A legutóbbi toplistánkon ötből három pakli Hunter volt, de ezek az egyelőre elméleti síkon működőképes paklik inkább a Deathrattle vonalon mozognak, mindezt helyenként mechekkel és secretekkel megspékelve teszik. A deckek nem olcsóak, de lehet bennünk potenciál.

Mech Deathrattle Hunter

Kód: AAECAR8IkAeXCMUI2wmggAObhQPxlgPWmQMLtQPv9QLw9QK09gK5+AKH+wKghQPmlgPylgP5lgO2nAMA

Az extra erős Deathrattle effekteket az Archmage Vargoth és a Necromechanic is felerősíthetik, nem beszélve arról, hogy egy Mechanical Whelppel magnetizálva Zilliax rendkívül sok HP-t tölthet vissza hősünknek. Egy elhúzódó harc végén Zul'Jin hozhat helyzetbe, illetve a pakliban található két Secret Plan miatt ez a legsokoldalúbb pakli a háromból.

Secret Mech Deathrattle Hunter

Kód: AAECAR8KxwOHBMkErgbbCYDzAqCAA6eCA5uFA/GWAwqeAbUDmPAC7/UC8PUCtPYCufgC5pYD8pYDtpwDAA==

Az előző bekezdésben foglalt mondatok legtöbbje érvényes erre a verzióra is, de azért van pár különbség. Az egyik, hogy hiányzik Archmage Vargoth, tehát például a Nine Lives kevésbé lehet ütős, ellenben Houndmaster Shaw segítségével nagyobb hangsúlyt fektethetünk a jó cserékre. Ez a pakli is a hatodik kör körül mutatja ki foga fehérjét, de egy gyengébb ellenféllel szemben a korai szakaszban is megszaladhat a szekér, -a két Secretkeeper és a megannyi secret miatt.

Mech Deathrattle Hunter

Kód: AAECAR8IlwjbCdzuAoDzAsn4AqCAA5uFA/GWAwu1A/bsAu/1AvD1ArT2Arn4AqCFA+aWA/KWA/mWA7acAwA=

A paklit Slyssa már tegnap próbálgatta, és a tíz próbakörből hetet meg is nyert vele, -és ugye tudjuk, hogy a Necromechanic most még öt manába kerül. A mecheken túl Midrange Hunter elemeket is tartalmaz, így a napok metaváltozásainak függvényében minden esély megvan arra, hogy egy kiváló pakliként tartsuk számon.

Gondolkoztatok már azon, hogy mit tartogat a Hunter számára a Rise of the Mechs esemény? Adtok egy esélyt a három bemutatott pakli valamelyikének?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


Kövess Minket!