15 éves csodagyereket igazolt a compLexity

15 éves csodagyereket igazolt a compLexity

A 15 éves -oBo-ról már tavaly hallhattunk, amikor FPL-C-t nyert.

DeKaY és megbízható forrásai már tegnap közölték, hogy a compLexity egy igen merész húzásra szánta el magát, mivel stanislaw elhagyja a csapatot, helyére pedig egy igazi csodagyereket, a 15 éves oBo-t igazolták le.

OBo-ról egyébként már korábban is hallhattatok nálunk, hisz tavaly szinte csodaszámba ment, hogy 14 évesen sikerült megnyerni az FPL-C-t. Azóta megjárt több csapatot is, de a Swole Patrol volt eddigi karriere csúcsa. Nem csak a compLexity, de oBo is nagy fába vágta a fejszéjét, hisz a csapat rögtön bedobja majd a mély vízbe, egy LAN versenyen, méghozzá az ECS Season 7 döntőjében kell debütálnia. A tehetség egész biztosan meg van, az amerikai profi közösség szerint ő a kontinens legnagyobb feltörekvő tehetsége. Stanislaw nem igazán kommentálta, hogy miért is hagyta el a CoL-t, állítása szerint a csapat nagyon inkonzisztens volt az irányítása alatt, de a FACEIT Majorön elért top 8-ra mindörökké büszke lesz.

Kíváncsian várjuk miként sikerül bemutatkoznia oBo-nak olyan csapatok ellen, mint a Vitality, az MiBR vagy éppen a North. Ha sikerül a továbbjutás, akkor akár az Astralis ellen is játszhat élete első komoly LAN-ján.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!