A skill4ltu konteó megoldása - mégsem a WG volt a felelős

A skill4ltu konteó megoldása - mégsem a WG volt a felelős

Mégsem manipulálta skill4ltu játékát a Wargaming, hanem egyszerű mod bugról volt szó.

Tegnap beszámoltunk nektek a lövés késleltetési hibáról, amit skill4ltu videóban is kivizsgált, és a kapott adatokból a legtöbben nyilvánvalóan arra következtettek, hogy bizonyosan streamer RNG-ről lehet szó, amivel a Wargaming megpróbálja manipulálni skill4ltu játékát, hogy jobb eredményeket érjen el, és így több játékos kedvét hozza meg a WoT-hoz.

Ugyanakkor azt a hiányosságot is kiemeltük, hogy a kérdés nem volt kellőképp körbejárva, és ezt utólag már skill4ltu is belátta, hiszen kiderült, hogy az általuk használt gun mark mod okozta a problémát.

A beágyazott bejegyzésre kattintva megtaláljátok az új, hibamentesen működő gun mark mod letöltési linkjét, -és egy rövid magyarázatot is olvashattok az esetről. Összegezve tehát azt mondhatjuk, hogy a streamer RNG-nek nevezett jelenség továbbra is összeesküvés-elmélet szintjén mozog, és semmi valóságalapja nincs, ellenben egy igen komoly dilemmát is felvet.

Csalásnak számít olyan modot használni, aminek hatására az ellenfél lövései másodperceket késnek?

Nehéz érdemben válaszolni erre a felvetésre, hiszen skill4ltu úgy használta a modot, hogy állítása szerint nem tudta, hogy ilyen hatással van a játékmenetére, és azt is kijelentette, hogy nem kíván ilyen előnyökkel élni, mert nincs rá szüksége. Persze ott vannak még azok a játékosok, akik nem tudnak a mod hibás működéséről, és azok is, akik direkt előnyszerzés érdekében telepítették vagy fogják feltelepíteni.

Mit gondolsz a hivatalos magyarázatról? El tudod fogadni, vagy továbbra is kételkedsz a játék tisztaságát illetően?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.