Rise of the Mech kálvária: újabb hibákra reagált a Blizzard

Rise of the Mech kálvária: újabb hibákra reagált a Blizzard

Az Aréna mód és a mobilos patch után még mindig vannak hibák, amiket javítani kéne a Rise of the Mechs frissítés után.

Már több nap is eltelt a 14.4-es patch, azaz a Rise of the Mechs esemény érkezése óta, de a Blizzard még mindig nem tudta felszámolni az összes hibát. Szerencsére az Aréna mód bugjait és a mobilos káoszt már felszámolták, azonban bőven akad még tennivalója a fejlesztőknek.

A Battle.net fórumát elárasztották a panaszok és kérdések, amik közül néhányra már válaszoltak a Blizzard munkatársai. Hivatalos bejegyzésben írta le Dylan Bates community manager a legfontosabb javításokat, amin dolgozik a csapat.

Vannak játékosok, akik a Chapter 2-5-ben küzdenek, de a játék a Chapter 1 kezdő Boss-át dobja fel nekik, mint következő ellenfél és nem azt, aki ellen ténylegesen harcolni fognak. Másik vizuális hiba, hogy a Chapter 1-ben, ha sikerül teljesíteni egy runt valamelyik Class-szal, akkor a Chapter 2-5-ben jelenik meg a korona a hős fején. A háttérben számolja a játék, hogy melyik hőssel sikerült legyőzni az utolsó ellenfelet is, azonban grafikusan nem kapunk erről visszajelzést. Még egy furcsa hiba, ami szintén csak vizuális, azonban jól összezavarhatja a játékosokat, hogy a Hero Power és Deck választás képernyőn, a kioldhatóság jelzései szintén Chapter 1-es formában jelennek meg, miközben a Chapter 2-5-ben történt az előrehaladás.

A Dalaran Heist mellett a Puzzle Lab első feladványai sem tökéletesek, ugyanis a Dr Boom's Survival Stage első feladványát lehetetlen teljesíteni. Aktiválni lehet a Hero Powert és be lehet fejezni a kört akkor is, ha van még elérhető lépésünk. Ez akkor történik meg, ha már egyszer újratöltöttük a mana kristályokat és kijátszottuk a következő kártyát.

Végül felhívták a fejlesztők figyelmét arra, hogy Whizbang, the Wunderful és Zayle, Shadow Cloak nem frissíti a deck artokat. Egyelőre ezeken dolgozik a Blizzard, reméljük hamarosan felszámolják az utolsó grafikai anomáliát is (a hét második felére ígérték a bugfixeket), és végre problémák nélkül élvezhetjük a Rise of the Mechs eseményt kívül-belül.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!