Hirdetés

Pontrendszeren alapuló bajnokság MK11-ben és Tekken 7-ben az ország legjobbjaival!

A külföldi profi versenyek mintájára hazánkban is elindult a Budapest Beatdown Series a MAVIK szervezésében, ahol a hathetes sorozat végén a legjobb játékosok dönthetnek arról, hogy ki Magyarország legjobb virtuális bunyósa.

Hirdetés

Hat hét alatt 7 állomás, ahol bárki próbára teheti magát. Azonban érdemes felkötni azt a bizonyos nadrágot, hiszen az ország legjobbjai is pályáznak a mindent eldöntő első helyezésre. Mindegyik rendezvényen ingyenes a részvétel, és a bátor jelentkezők két játékban vághatnak neki a küzdelmeknek. Az itthon legnépszerűbb címnek mondható Tekken 7 mellett az idén áprilisban megjelent és rekord eladást produkáló Mortal Kombat 11-ben teheti bárki magát próbára.

Tekken 7 esetén ráadásul nem csak kishazánk legjobbjai ellen állhattok ki, hiszen ez a liga lehetőséget ad a Tekken World Tour esetében Ranking pontok gyűjtésére is. Ehhez mindössze annyi kell, hogy legalább 16 regisztrált játékosa legyen a bajnokságnak. Előnevezés nem szükséges, ugyanis a helyszínen jelezhetitek a szervezőknek a részvételi szándékotokat. A hat hét után a pontok alapján a legjobbakat kiválasztják, akik egy utolsó, mindent eldöntő versenyen vehetnek részt és megküzdhetnek az első hely mellett az értékes nyereményekért.

A Budapest Beatdown Series első szezonjának második versenye június 15-én kerül megrendezésre és az alábbiak szerint alakul a szombati nap:

  • 15:00 - 16:45 : Tekken 7
  • 16:45 - 17:00 : Szünet
  • 17:00 - 18:45 : Mortal Kombat 11

Az első verseny után pedig a pontosztozkodást követően így néz ki a sorrend:

Ha élőben akarjátok követni az eseményeket, akkor ne felejtsétek el követni a bajnokság hivatalos csatornáját:

Nézd meg MavikTV élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

A helyszínnel és a további információkkal kapcsolatosan keressétek fel a Facebook esemény oldalát!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?